Loading

Hogy ennek mi értelme van? A Chaturbate-en most már játszani is lehet a streamelőknek.

2021.10.01.Curt

Nagyon, de nagyon fura a mostani fiatalok érdeklődési köre, erről már írtam egy cikket, de egy csomószor találkozok azzal, hogy (talán) mennyire meg fog változni a pornó hamarosan. Eddig is láthattatok már olyan csajokat, akik mittudomén mi a faszomnak öltöznek hegyes füllel és fenékből kinyúló rókaszőrös dildóval.

Az én kedvenc webcam oldalam a Chaturbate, ezért felfigyelek általában azokra a cikkekre, amik róla szólnak. Az oldalt 1000%, hogy ismeritek, az a lényege, hogy mindenféle közbünső hatás és stúdió megléte nélkül stream-elhetsz te is otthonról bármit, de leginkább önkielégítést, vagy ha a párod is benne van a dologban, akkor szexet is. Manapság már számos ilyen oldal létezik, szerintem a Chaturbate a legelső volt a témában. Én már az elejétől fogva tag vagyok és régebben volt hogy én is mutogattam ott dolgokat – persze arc nélkül, csakis a lényeget 🙂 Mostanában csak szétnézni járok ide és végigkattintgatom a kedvenc fétiseimet, ahol általában mindíg találok megfelelő csajt.

A legújabb feature-jük az lett, hogy az előadók a chaturbate felületén választhatnak játékokat, amikkel játszhatnak az előadás közben. Nem mintha ezt nem tehették volna meg már eddig is, aki erre gerjed szerintem most odakattintva is talál olyan csajt, aki beöltözve éppen Xboxozik. Fogalmam sincs, hogy ennek a „fejlesztésnek” mi értelme van. Eddig sem értettem, hogy miért lehet erre gerjedni és ezzel kinek és mivel lesz jobb ???

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hogy ennek mi értelme van? A Chaturbate-en most már játszani is lehet a streamelőknek.