Loading
Jelenetek   /   Kritika

Eliza Ibarra a Vixennél

2021.06.08.Curt

Kevés sima puncis jelenetet nézek mostanában, az az igazság, de szerintem sokan vagyunk így azok közül, akik a vlogot olvassák. Azért vannak olyan csajok akiket követek és minden jelenetüket megnézem; ilyen csaj Eliza Ibarra is, aki nem tud hibázni. Most egy Vixen jelenetben brillírozott Mick Blue-val.

Sok olyan téma van itt a Vixenen, ami álmaink megvalósulása és nem arra gondolok, hogy osztályon felüli bomba csajokat basznak meg a faszik benne, és még nem is a helyszínekre, ahol teszik ezt, hanem a sztorikra. Biztosan ti is voltatok már olyan helyzetben, hogy vásároltatok valami ruhát (főleg, ha a csajotoknak) és atomjó nő volt az eladó. Így jár szegény Miki is, és Eliza annyira lelkes, hogy élőben mutatja be a fehérneműt, amit venni akar a faszi. Hát ilyen nem hiszem hogy valaha is bárkivel a világon megtörténhet, de egy pornó jelenetnek kiváló alap.

Hát mondani sem kell milyen elképesztően bombázón néz ki a csaj. Nem is sokat szarakodnak, szopni kezdi Miki faszát, ami hatalmasra van állva egyből, majd egy picike pina nyalás és máris mehet a szex. Úgy ahogy ti csinálnátok, vagy én, egyből szemből bele az édes kicsike pinácskába. Kicsit még lovagol a tűsarkúban is a drága, majd ledobja magáról végre és próbál olyan keményen lovagolni, ami fizikai képtelenség, és Mick sem tudja alulról olyan vadul baszni ahogy a csaj megérdemelné. A szexi harisnya marad és keresnek egy pózt, amiben kellően megbaszhatja ezt a kis telhetetlen ribancot.

Egy csomót kipróbálnak, és talán a szemből állva kúrás jön be a legjobban. A zavaró a jelenetben ami általában minden Vixen szettben benne van az az, hogy atomközelről veszik az arcokat és vágásról vágásra azt mutatják, nem éppen nagytotálban az akciót. Legalább 12-13 pózt kipróbálnak mire visszajutnak oda, ahol elkezdték – ez a legjobb és legmélyebbre hatoló póz. Eliza hozz a bandzsítós élvezős fejét mindíg, nekem ez bőven elég ahhoz, hogy oda tudjam képzelni magam. Talán az, hogy egy csaj élvezi azt hogy basszuk, még fontosabb attól is, hogy hogyan néz kis és milyen a teste, Elizánál viszont minden kurvára rendben van. Így nagy terpeszben fogadja a faszát Micknek és élvez a drága végig.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Eliza Ibarra a Vixennél