Loading

Top5 faszság a pornóban, amikre a Z generáció izgul

2021.05.25.Curt

Utálom kicsit, amikor ezt a generációs megkülönböztetést alkalmazzák és utánanéztem, hogy én még az Y-ba tartozom, azóta már jött egy újabb nemzedék, a Z-sek, akiket semmiképpen nem akarok leszólni, megteszik ezt ők velünk, és a mi előttünk születettekkel meg mindenképpen. Ez a nemzedék már nem kicsit más dolgokra keres rá, más gerjeszti be őket és amíg mi el nem tudtuk képzelni azt, hogy ki fogom verni egyszer az életben egy olyan csajra, aki Xbox kontrollert fogva játszik baszás közben, sokaknak ez az izgató.

Mivel ez egy szubjektív blog leírhatom a véleményemet erről az egészről és már régóta tervezem, hát most csinálok ebből egy ötös listát, szerintem sokan egyet fogtok érteni velem. A sorrend nem fontos, ezek a dolgok egyformán basztatnak.

Gamer lányok

Kezdjük is a már fentebb említett gamer csajokkal. Ebben a generációban már nincs olyan, aki ne játszana, ezért nem is nagyon szorul magyarázatra az, hogy miért izgató az, főleg egy kockának, aki még életében nem is ért. A csaja COD-ozik és közben meg baszhatja őt, aztán gondolom folytatják a játékot … azért vannak ezek között is jó videók, meg kell hagyni.

Cosplay

Én fiatalosnak tartom magam, de ez a világ mindíg is taszított, az meg hogy egy pornóban lássak beöltözött csajt valami idétlen japán karakternek, az totál lekonyító számomra. A legjobban tudjátok mit utálok? A kibaszott füleket !!! Mi a faszomnak kell mű fület felrakni maguknak? Ettől majd beindulok aztán rohadtul … hát marhára nem. Azt figyelem, hogy mi a faszomnak van az odatéve, meg hogyan marad ott közben.

A durva az, hogy alapvetően kurva jó csajok öltöznek így be, és ahelyett, hogy meztelenül láthatnánk őket, medvének, vagy rókának, vagy a faszomtudja minek maszkírozzák magukat. Nem akarok medvével, sem rókával, sem semmi ilyennel dugni.

Azért itt is van egy kis pozitívum, ami eleinte idegesített, de most már inkább belátom hogy izgató, az a fenti videóban is látható bandzsítás és nyelvkidugás, ettől olyan érzése lesz az embernek, hogy ez egy kis ostoba picsa akit éppen baszok és ez azért faszfelállító érzés. Ami még pozitív az a bátran bevállalt anál és a lábfétis gyakorisága, ezeket is bírom azért …

Mostoha anya, apa, testvér, kutya megbaszása

Nem, ilyen soha a büdös életben nincs. Egy mostoha anya nem ilyen, és ha ilyen is lenne, akkor nem fog veled kúrni, bármennyire is szeretnéd. Viszont pornó alapnak annyira kiváló, hogy még az olyan klassz modellek is, akik simán eladják magukat a baszásaikból a PornHub-on, bevállalnak olyan videókat, amiben odaírják a bűvös szavakat és máris megsokszorozódik a megtekintéseik száma. És attól nem lesz izgatóbb (nekem) egy jelenet, hogy közben azt mondják, hogy Daaaaadddyyy !!!

Elfogadás + hiper érzékenység + #metoo

Azért még mindíg el tudjuk kerülni ha akarjuk, de ahogy a hófehérkét is ki akarják vágni a mese végéről, mert hogy nem egyezett bele az életét megmentő csókba, egyre több olyan hírt olvashatunk, amik arról szólnak, hogy 10-15 éve ez meg ez megerőszakolt, és jjja, most jutott eszembe, hogy én nem is akartam azt ott. Azért még a pornóban többségben van a Straight, de mondjuk 5-6 éve évente alig láttam seggbekúrt srácokat, vagy bukkake videó reklámot (nem lányokkal !!), azért idén már láttam ilyet is miközben sima hagyományos pornóra kerestem. Ha így haladunk tovább, akkor nem lesznek megkülönböztetve a pornó videó megosztókon a jelenetek és kénytelenek leszünk hozzászokni a látványhoz. Vagy csak azért lehet majd kikapcsolni, hogy a kő-leszbik ne láthassanak férfiakat dugni, mert az érzékenyen érinti őket.

Egy szexi hölgy, aki nem szeret minket.

LMBTQ …

Erről aztán egy egész blogot tele tudnék írni, de most csak összegzem a véleményem. Tudtátok, hogy létezik olyan, hogy Magyar Aszexuális Közösség? Nem, az A betű nem véletlenül került oda. Ezek az emberek nem éreznek vonzalmat semmilyen nem és semmi iránt, ezért Aszexuálisak. De van olyan, is, hogy pánszexuális, aki nem Peter-re gerjednek a Hook-ból, hanem … ááá leírni is unalmas és idegesítő. Ezek mind olyan faszságok, amiket valaki kitalált és emberek azért csatlakoznak hozzá és érzik úgy magukat, mert ez a valaki kitalálta és 2021-ben (sajnos) ez kibaszott menő dolog. Az hogy valaki épp a fiúkhoz vonzódik, vagy a lányokhoz ok, az idők kezdete óta van ilyen, de nem hiszem hogy egy vallást kell ennek kreálni és akkor, ha erről beszélek máris kimerítem az előző pontot és nem vagyok elfogadó. Hogy hogyan jön ez a pornóhoz? Közvetlenül sehogy, de közvetetten mindenképpen igen, manapság már nem olyan gáz, hogy ha egy srác éppen megfogja egy jelenetben a másiknak a farkát, vagy éppen smárol a csajjal akit ez előtt pisiltek telibe, vagy élveztek a szájába öten.

Lehet, hogy öreg vagyok én már ehhez, de remélem nem ez lesz a követendő példa és a hardcore elit pornófogyasztó (ami mi vagyunk) kiüldözi azt, hogy ez egy elfogadott dolog lehessen. Mondok egy remek példát ! A kedvenc oldalamon, a Legalporno-n volt egy kósza próbálkozás arra, hogy transzvesztitákat is simán bevegyenek a buliba és forgassanak velük. Írtam is erről egy felháborodó cikket annak idején. A dolog ment egy ideig, majd szépen kivetette a kemény fogyasztói kör és mára visszaállt a “rend” és a hagyományos anál jelenetek uralják az oldalt (pisivel megspékelve főleg), de ez mindegy.

Szóval leginkább a vegyüléstől félek, attól nem lesz jobb nekünk és nem leszünk elfogadóbbak, hogy a sima jelenetekhez rakják a transz filmeket, akiket eddig is érdekelt a dolog megtalálják, akiket meg nem azokat nem.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top5 faszság a pornóban, amikre a Z generáció izgul