Loading

Tudtátok, hogy már nem csak a nők plasztikáztatnak a pornóban?

2021.02.03.Curt

Szerintem az első szilikon cici annak idején egy pornósnak készült el. Nem tudhatom biztosan, és nem is akarok utána nézni, azt akarom, hogy így legyen. Ezer éve megszokhattuk, hogy a pornóban a csajok ezt-azt-amazt plasztikáztatnak, a legutóbbi rejtélyes baromság, amikor a fenekükbe rakatnak be műanyagot, hogy a felismerhetetlenségik ocsmányak legyenek, mint Aletta Ocean, akiről már mindent megírtunk.

Van aki szereti és van aki gyűlöli a szilikonos melleket, én elvagyok velük, inkább összességében nézem a csajt és van amikor pont jól áll neki, ha kerekebb a csöcs, de szerintem többen vagyunk azok, akik a természetességet kedveljük igazán.

Sokszor van, hogy nem olyan izgalmas egy jelenet és elkalandozik a figyelmem. Egyébként is sokat szoktam írni viszonylag a Legalporno-s faszikról, mert őket naponta látom és már lassan a farkukról be tudom azonosítani őket. Van ott köztük mindenféle, a kukás sapkás négertől kezdve, a meleg pornóból érkezett beképzelt majomig. Ki mire költi el ugyebár a fizuját, és ebben szakmában azért az alapkövetelmény, hogy ne legyen plöttyedt hasad, és a forgatások szüneteit is az edzőteremben töltsed.

Van egy tag, aki persze “acél”-ként nevezte el magát, amikor a pornós anyakönyvvezetőhöz kellett menni, Larry Steel a csávó és 40 éves Csehországból. Ha kicsit megnézzük a munkásságát, akkor láthatjuk, hogy nem gond neki az sem, ha éppen fasziakt kell szopatni, vagy seggbekúrni. Lásd ezt a jelenetet. Nna, de a lényeg amire végre rátérek, hogy a faszi szépen átszabatta az arcát és hajat ültetett be magának és nem is keveset. Akik kopaszodnak tudják mennyire gáz és szar helyzet ez annak, aki nem tudja elfogadni ezt – hát ő nem tudta. A régebbi felvételein még állandóan kopaszan, vagy éppen kendővel a fejét csinálta a jeleneteket, aztán nemrégen meg dús fekete hajkoronája lett, és emellé még az arcát is kisimítatta és lett neki olyan Frankenstein-es ábrázata.

Nem igazán találok jó képeket róla, de ha Legalos jelenetet láttok majd, figyeljétek meg, nagyon durván néz ki a faszi. Amúgy meg lehet hogy parókája van, de a bazinagy vastag homlok az továbbra is rejtély …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Tudtátok, hogy már nem csak a nők plasztikáztatnak a pornóban?