in , , ,

Imádom!Imádom!

Megacikk: Cards of Pain from Elitepain #1

Nemrégen írtam egy cikket a magyar Graias oldalról, ahol eléggé lehúztam az oldal koncepcióját, és az alkotóit. Többen is kértétek, hogy legyen kritika az ottani (illetve nem pontosan az ottani, hanem a társoldalon jelen lévő ElitePain-es) Cards of Pain sorozatról. Hát most megnézünk az eddig megjelent részek közül hármat. Próbáljatok elvonatkoztatni (nehéz lesz) és figyeljétek a magyar szöveget és a „sztorit”, mert meg kell hagynom az kurva jól ki van találva!!

A szenvedés kártyái egy olyan játék, amelyben a szereplő csaj egy elég tetemes összeget, 2500 dollárt (cca. 776 ezer forintot) kap, ha végig tudja csinálni a „játékot”. Emlékeztek még a Fűrészben is mindíg játéknak hívták a csapdákat, amiket állítottak az áldozatnak (van ez a játék …), hát itt is játszunk, és kegyetlenség van, még ha nem is halál a jelenet vége. Első alkalommal mindenki felháborodik, hogy bazdmeg, hogy a faszomba engedhetik ezt meg ??? Hát úgy, hogy sima szerződéssel a csaj szépen beleegyezik a dologba, azaz teljesen tisztában van azzal, hogy őt meg fogják itt fenyíteni és brutális fizikai fájdalmakat kell átélnie. Én is így jártam és egyáltalán, de kurvára semennyire nem érdekel a BDSM világa, nem fogok begerjedni ettől, sőt még most is sajnálom a csajokat, de ez egy jelenet, és nem egy erőszakolás, a csaj bele egyezik abba ami történni fog vele és ez egy kibaszott nagy különbség a tényleges erőszaktevéstől.

Van még egy nagyon durva kitétel; mégpedig az, hogy ha a csaj nem bírja ki a teljes jelenetet és nem szenvedi el a rámért ütéseket, akkor nincs pénz, azaz szarrá vereti magát, úgy, hogy hónapokig gyógyulnak be a sebei és még csak pénzt sem kap érte. Ez ultra geciség, és nem is igazán akarom elhinni, hogy így van, de azt sem akartam elhinni, hogy van olyan oldal, ahol egyik csaj egy másik pináját tiszta erőből veri egy pálcával.

A jelenetek főszereplői általában aktív, vagy kissé lecsúszott magyar pornósok, egy játékvezető tag, és két domina, akiknek az a céljuk, hogy az áldozat kiszálljon – ők akkor kapnak pénzt.

Első rész – Lucy

A játék során a szenvedő alanyoknak kell eldönteni, hogy a rájuk kiszabandó 100 ütést, hogyan és milyen arányban szeretnék elosztani a talp-mell-punci-hát-fenék vonalon. Miután ezt megtették szerencsekártyákat húznak, amiket a testrészek piktogramjai alá tesznek. Miután láttam az összes részt, meggyőződésem, hogy ez egy nagy csalás, ugyanis mindíg az utolsó kártya a legdurvább, azaz emiatt adják fel a csajok legtöbbször. Itt, pld. amikor már mindent kibírt a szerencsétlen csaj, a végső kártya az (amit egyébként a kedves nézők találnak ki, azaz ők a kártyákon lévő nehezítések kiagyalói), hogy egy kibaszott tűt szúrjanak a csiklójába !!!! Hát ki a kurva anyja az a beteg barom állat aki ezt kéri, és ki az a fakír aki ezt elviseli? Kérdezzétek már meg a csajotokat, hát jól elküld a picsába majd – én megtettem.

Itt csak egy domina van még, és szerencsétlen csaj végig is szenvedi az ütéseket, a talpára, a cicijére, és a hátára is. Közben a perverz dagi maki aki a „műsorvezető”, kéjesen és megjátszott keménységgel fenyegeti a csajt és neveti ki amikor azt kéri, hogy ugyan már had’ pihenjen egy kicsit. Szóval mani nulla, széjjel vert mellek és talp + vérző csikló pipa. A jelenet végén még láthatunk egy kis Behind the scenes jelenet részt, amikor reszketve sír a csaj a földön, mert annyira fáj a puncija. Hát a jó büdös kurva édes anyátok picsáját azt !!!!!

Egyébként a csaj később visszatér majd még mint domina a másik oldalon.

Linda Leclaire

Második csajnak ismét egy magyar csajszi jön, aki már ismertebb a pornóban, és erről beszél a filmecskéjében is. Itt nem úgy néz ám ki mint a soft pornó jeleneteiben, eléggé a valóságot adja a szett.

Ha azt gondoljátok, hogy az előző csaj kikészült, akkor tekerjetek az utolsó 5 perchez. Itt is egy kedves bemelegítő beszélgetéssel kezdünk a kedves úrral és a jókedvű csajjal, aki elmondja, hogy a menedzsere átküldte az első részt, hogy a csajszi legyen tisztában a dolgokkal és továbbra is mosolyogva beszélget. Nem értem, hogy miért? Talán meg se nézte, ahogy egy másik csaj csiklójába tűt akartak szúrni ??? De megnézte és örül is, amikor azt a „szerencsekártyát” kidobják.

Elosztják az ütéseket, majd választ szerencsekártyákat a csaj. A talp ütéseket kihagyja, mert olyan a szerencsekártyája, de aztán a punci ütéseke forró gyertya wax-ra cserélik, azaz rácsöppentenek 15-öt oda. Eddig nagyon nevetett a csaj, most már azért lefagy a mosoly a szájáról. A következő kártya még egy nagyobb szopás, ugyanis meg háromszorozza az ezek után kapható ütéseket, ekkor már sír a csaj, miután áthúzta a harmincat és odaírt kilencvenet.

A mell ütéseket valahogy túléli aztán a 90 ütés kártyája a teljes test lesz, azaz hátulról bárhová üthet rá a domina. 90 kibaszott ostorcsapást kibír a csaj a teljes testére, ami totálisan elképesztő, de a végére olyan roncs lesz, hogy már állni sem tud. Az utolsó kört persze hogy feladja, mert mondjuk ég az egész teste és folyik a taknya-nyála. A faszi még felajánlja neki, hogy szenvedje el a 90/45 ütést a hátára, de a csaj felállni nem bír kb.

Komolyan mondom, hogy én is szeretem azt, amikor fájdalommal vegyesen élveznek a csajok, vagy éppen egy faszban fuldokolnak, sőt, vertem már ki arra is, hogy egy csaj dildót, vagy a saját kezét nyomta le a saját torkába, de EZ KI A FASZOMNAK IZGATÓ ??? Egy emberi roncs lett kb. a csaj. Igen, meg lehet nézni és kétség kívül érdekes is. A Mártírok c. film is az volt, amiben addig vertek egy csajt, aztán meg megnyúzták amíg meg nem látta a mennyországot, de nem állt fel rá senkinek a farka !!! Mondjuk az színészet és maszkolás volt, ez meg totál valós!

Egyébként a faszinak is volt egy olyan kinézése oldalra, amiben láttam, hogy sajnálja a csajt, de aztán visszaváltott terminátor üzemmódba.

Lyen Parker

A 28 éves Lyen-t ismerem a Legalporno-ról, ő az eddigi legismertebb pornós. Szegény nem lesz boldog a jelenet végére … Szegény kihúzza elsőnek a duplázós kártyát, azaz összesen nem 100, hanem 200 ütést kell(ene) kibírnia. Kezdik is a puncival, amit nagy nehezen kibír, majd a cickós ütéseket megússza egy pénzfeldobós játékkal.

Aztán ötven ütést kellene kibírnia a hátán, de az odakészített kártya azt mutatja, hogy teljes testes lesz a kínzás. Lyen ezt is kibírja, pedig a domina brutál erőből korbácsolja őt. A jelenet elején azt mondta, hogy attól fél a legjobban, hogy fejjel lefelé lógatják, ha van olyan kártya, akkor ő azonnal ki fog szállni.

A következő ütés 50 darab lesz a fenekére. A nehezítés az, hogy ha megmozdul, akkor a domina elölről kezdi az egészet. Ezt elég nehéz lesz mozdulat nélkül kivitelezni, főleg, hogy a szőke csaj eléggé rá van szállva Lyenre. Bepucsít a pózhoz, ami meg kell hagyni eléggé izgató akármi legyen is ez az egész őrület. Naná, hogy nem bírja a csaj, háromszor esik össze és kezdik elölről, majd feladja. Az utolsó a talp lett volna, úgy hogy egy műfasz van a puncijában – megcsinálta volna. De 50 ütést kibírni egy ilyen idegbeteg nőtől, aki tiszta erőből basz rá a seggedre egy pálcával 50x…

A műsorvezető elmondja, hogy egy igazi krézibiccs a csaj, volt olyan jelenet, amikor ájulásig vert egy faszit, úgy kellett leállítani. Lyen Parker eddigi itteni szereplése közül ez volt az egyetlen vesztes játéka, de pár hét múlva visszatért egy barátnőjével, de ezt majd legközelebb.

Itt egy videó, amiben Lyen Parker erős kiképzésnek van kitéve, de sokkal, sokkal viseli azt:

A véleményemet már nagyjából leírtam a cikk közben. Továbbra sem értem miért izgat ez bárkit is, szexualitás kb. annyi van a jelenetekben, hogy meztelenül vannak a csajok és néha bepucsítanak. A magyar szöveg viszont kurva jó, nagyon ki vagyunk erre éhezve és sokszor csak ezért nézünk meg egy jelenetet, mert magyarul beszélnek benne. Ami még nagyon profi, azok a fények, kurvára jól meg van csinálva, hogy csak az látszik aminek látszania kell és az is sejtelmesen. Ehhez a „stílushoz” rohadtul illik ez.

A szenvedésnek ez a foka már nagyon sok nekem. És nektek ? Kíváncsi vagyok a véleményetekre, próbáljatok meggyőzni, vagy csak beállni mögém és leszólni ezt az őrületet. Arra is kíváncsi lennék, hogy folytassuk-e, mert van még ebből négy rész, plusz a fenti duós, és egyéb őrületek is, mint pld. a szerencsekerék volt. Csak itt mondjuk nem Dóra forgatja a betűket és nem Gajdos Tamás a műsorvezető.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…