Loading
Magyarok   /   Toplista

Top 5 dolog, ami miatt gáz tud lenni egy Woodman casting

2020.10.01.Curt

Már régóta terveztem írni egy hasonló cikket a második leghíresebb (inkább hírhedtebb) castingoló pornósról Pierre Woodman-ről. Az első és legjobb természetesen a mester Rocco ebben a témákörben is. Vártam egy olyan jelenetre, amiben az összes betegsége kijön a jeleneteinek és a minap meg is érkezett egy magyar csajszi személyében, akivel amúgy nincs bajom nagyon, és kicsit sajnálom is, hogy ő került be egy negatív cikkbe. Igazából a franciát és a stílusát akarom kicsit kritizálni. Azzá, amivé várt az évek során, pedig rohadt nagy előnyből indult és maradt még mindezek ellenére is a világ leghíresebb casting oldala az övé, de azért vannak hibák dögivel és legtöbbször inkább csak hibák vannak …

1.A csajok kiválasztása

Pont azért vártam mostanáig, mert szegény csajszi ideális arra, hogy ezzel a ponttal kezdjünk. Szegénykének a fogai és úgy hát egyáltalán … Ettől még lehet egy szexi és izgató jelenetet csinálni vele. A fentebb említett Sifredi Úr a kiváló példa erre, ő ugyanis az ilyen kis szerény csajokat kedveli a legjobban, mert ezekből lehet kihozni az állatot. Virginy Lovely-ből nem nagyon sikerül. Sok esetben olvasni azt, hogy egy egy ilyen csaj jól szerepel, és mégse hívja vissza Pierre, mert mondjuk “nem tetszik az arca”.

2.A férfi “főszereplő”

Ha én lennék a helyében én is mindenképpen saját magam csinálnám a válogatást. Woodman sem nagyon adja át másnak a gyeplőt és általában ő készíti fel a csajokat és kúrja is őket. Számos olyan esetről hallottunk már, amikor egy ilyen találkozás után hallani sem akartak a csajok a pornózásról, mert azt hitték, hogy ez AZ. Hát kurvára nem ez az, ez az alja. Sokszor Pierre-nek is csak az számít, hogy felhúzta magára a csajt és kész, nem lát benne potenciált, akkor vissza sem hívja. Értem én, hogy a kilencvenes évek végén nem volt gáz a majom szőrös test, de 2020-ban azért már kicsit gond, ha csatakosra izzadja magát a tag, hiába van kilátás a Parlamentre, és luxus az apartmanban.

3.A haverok akik segítenek

Szerintem ti is utáljátok mindegyik visszatérő fazont, akik segítenek Woodman papának amikor már nem bír egy csajjal. Ott van állandóra a majom sapkás tag, akinek szerintem még az anyja is azt mondta, hogy inkább legyenek barátok olyan unszimpi, a másik visszatérő meg David Perry aki a földije a franciának. Ő már azért tapasztalt pornós, de abban is a “kisfarkam van és nagyon tudok kúrni” kategória. Néha azért van itt is üdítő kivétel, mondjuk Ian Scott személyében akit a grimaszos fejével, meg az aputestével is bírok, mert baszni azt tud és itt főleg arra van szükség.

4.A kakis fenéklyukak

Nna, igen, ez lehet izgató és lehet undorító is, kinek mi a határ. Bevallom nekem legtöbbször inkább izgató egy dirty asshole, de biztos sokaknak (a többségnek) inkább lekókasztó a látvány. Nekem is csak akkor jön be a dolog, ha mondjuk a csajt nem nagyon zavarja és be is kapja a faszt, láttunk már erre a sokat emlegetett Rocco-nál is jobbnál jobb jeleneteket. Ennél a csajnál is van persze anál és persze hogy belenézhetünk egy világítós kamerával a fenéklyukába is, és hát mivel ő nem egy bombázó, rögtön más már a leányzó fekvése, hogy képzavarral éljek. A mi esetünkben egyébként a csaj puncija sem egy álom, nem is beszélve arról a csúnya körömről.

5.Az a kicsike kókadt pisilő

És hát akkor a (számomra) legzavaróbb dolog! Mert hiába vannak béna csajok és hiába vannak kakis fenekek, ha mellé van egy stabil és nem zavaró farok ami jó alaposan megdolgozza ezeket. Pierre-nek nincs. Nagyon nincs. Mostanában ahogy öregedik (57 éves) pedig egyre több problémája van ezzel, de hát miért nem használ akkor Viagrát? Nem hiszem, hogy ne lenne pénze rá! Kurvára nem akarok látni egy szerencsétlenkedő szőrös fazont, aki a nulla %-osan álló plöttyedt farkára próbál rá erőszakolni egy óvszert, aztán ugyanezt próbálja egy szűz seggbe benyomni. És az meg még gázabb, hogy általában sikerül is nek, szegény csajok meg megjátszák az ordítást, miközben lehet nem is érezne semmit. A jelenetei végén még szegény áldozatoknak le is kell szopnia ezt a farkat, szóval nézhetjük, hogy a kókadt lógós farokkal próbálkoznak mit kezdeni. Szánalom a köbön basszameg !!!

Mindezek ellenére nézem a jeleneteit, de nem ő miatta, vagy a haverjai miatt, hanem a magyar beszéd miatt, és az amatőr csajok miatt. Egyébként most hogy a poszt végére értem, összegyűlt annyi gondolat a fejemben, hogy lehet megcsinálom az ellen-cikket is, amiben azt írom le, hogy mi az a Top5 dolog, ami miatt jó egy Woodman Casting. Csak tudjak összeszedni öt dolgot …

Ti egyetértetek velem e fenti vádpontokban?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top 5 dolog, ami miatt gáz tud lenni egy Woodman casting