Loading

Pornhub Modellek #4 – ADOLFxNika

2020.06.09.Curt

Nyugi, semmi köze nincs a cuccnak a nácikhoz, csak ilyen majom hülye nevet választott magának az orosz pár. A csaj szokás szerinte kibaszott jó, és a faszi arcát se nagyon fogjuk látni, csak a farkát, megszokhattuk már és nem is hiányzik a dolog. 19 milliós megtekintéssel elég jól csinálják szerintem, amit kitaláltak …

A téma, az, hogy a csaj barátjának nagyon picike a farka és egyébként is gyorsan elsül, ezért ő eljár a fiúja legjobb barátjához és ott basznak. A klassz a videókban az, amikor a srác felhívja mondjuk kúrás közben és csodálkozik, hogy mik ezek a cuppogó hangok .. Persze fake a dolog mint állat, de akkor is vicces és jól ki van találva. És higgyétek el van benne izgató, persze csak akkor, ha nem te vagy a telefonáló, én már nyaltam úgy puncit, hogy közben a telefon másik végén a férj volt és a csaj beszélt vele.

Persze ebbe a dologba csak nemrég kezdtek bele, előtte csak sima videóik voltak, pld. ez a szabadtéri szopós:

Vagy ez a lovaglós:

Meg persze csináltak olyan “népszerű” videókat, amikre sokan kattintanak. A csaj graffitizett, de leszopott így nem jelentettem fel.” Vagy, leszopott az öltözőben – veszélyes! A barátom beleélvezett a pinámba.

És akkor itt van a bizonyos videó, amiről beszéltem. Képzeljük csak el, hogy igaz ez, hát nem rohadtul izgató? Mindenkinek az szerintem, kivéve a srácnak aki a túloldalon hívja a csajt. “Mik ezek a cuppogó hangok”. Kurva jó !!!

Egyébként is kurva jó a csaj, isteni puncival, szopható szuper csöcsökkel:

De szopni is rohadtul tud, itt épp a szájába élvez a srác. Kár, hogy nem mennek rá erre a témára, a megcsalósra. Ez szinte az egyedüli különleges a csatornájukon és ha ez lenne a vezérfonal akkor nagyon menne. Így kicsit ide-oda csapkodósak a témák.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornhub Modellek #4 – ADOLFxNika