Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Sara Bell 1,2,3,4, gangbang

2020.05.19.Curt

Van egy remek sorozat a Legalpornon, ez pedig abból áll, hogy egy egy órás jelenetben először egy faszi dugja a csajt és el is élvez, majd jön kettő, akik ugyancsak elélvezésik basszák, majd így tovább egészen a gangbangig, amikor is mindannyian visszatérnek és immár 10-en csinálják ki az addigra már elég amortizált delikvenst. Szeretem majdnem minden részét, azért egy ilyen megterhelést nem sokan vállalnának be a sima pornóból, de az itt szereplő csajok egészen mások, megéri nekik 500.000 ft-nyi dollár egy órányi “szenvedésért”. Már amelyik szenvedésnek éli meg, mert van aki élvezi; szerintem az olasz Sara Bell is hasonlót élt át az alábbi 75 perc alatt.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

Sara egy elég cuki kis csajszi, aki főleg a már említett oldalon szerepelt, de azért volt neki egy pár vanília próbálkozása is. A jelenet végére, ha nem ismertétek, remélem meg fogjátok kedvelni.

Egy négerrel kezdünk 1/1ben, aki rohadtul béna lesz … Az még csak hagyján, hogy nem tud aláverni ennek a csajnak, akinek az egyik leg-ruganyosabb fenéklyuka van a világon, de négy lökés után inkább öklözni próbálja, meg hát úgy egyáltalán … gáz.

Másodjára már jobb tagok érkeznek és persze adott a DP, ha már kettő farok szerepel egy jelenetben. Nekik is jut kb. 10 perc, szóval addig nem nagyon tudják megmutatni mit tudnak, de DP-t azt kap szegény olasz punci.

Nem találjátok ki, de hárman jönnek hozzá következőnek. Ian Scotték már profik jó keményen heréig nyomva basszák a drágát, de tényleg vadul! Rettenet jól baszható az a picsácska, tágul is meg minden, egészen elképesztően.

Aztán jön a négyes, a jól bemelegített Sara lyukaira. Itt sem sok akció van, a végén természetesen az összes gecit mind egy cseppig issza a csaj. A jelenet pontosan felénél már jöhet is a gangbang, ami az igazán jó akció lesz 10 faszival és egyetlen csajjal.

55 teljes percnek kell eltelnie, hogy lekerüljön a harisnya a lábacskáiról, és sorba bassza mindenki. Ilyenkor nem sok szerep jut egy tagra, csak pár perc, amíg töcskölheti a péppé tágul fenéklyukat, majd máris jön a következő. Azért itt már élvezi a dolgot, a kis telhetetlen. Én is élvezem, főleg mikor végre a talpait is mutatják egy kemény DP közben.

Az ilyen jelenetek rákfenéje sajnos a sok szabad faszi, akik ráérésükben csak a farkukat verik és várják a sorukat, ha ezen, és az összeérő férfi testrészeken túl tudjuk tenni magunkat a nagyobb jó érdekében akkor élvezni tudjuk a gruppent. Van még egy kibaszottul jó rész, mégpedig az, amikor állva kap DP-t és faszról faszra járva mindenki megbassza így is, de úgy, hogy közben nem teszik le a földre a csajt, hanem adogatják kézről-kézre, farokról-farokra. A végén mindenki kiválaszthatja hová szeretne élvezni és Sara épp azt tartja oda, én a fenéklyukát választanám az tuti, nagyon különleges darab !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Sara Bell 1,2,3,4, gangbang