Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Kate Rich bukkake record

2020.05.19.Curt

Manapság simán sztár lehet valakiből, a pornóban. A sztársághoz itt Európában nem feltétlenül kell a hatalmas mell és csábító tekintet, elég az, ha mindent, de tényleg MINDENT bevállalsz. Erre a felemelkedésre kiváló példa a belarusz Kate Rich esete, aki egy év alatt csinálta meg a karrierjét és habár nem lett Európa ünnepelt sztárja, de máris egy rekordot tudhat magáénak. Mondjuk nem egy olyan rekord, amivel majd az unokáknak büszkélkedhet, ugyanis övé a Premiumbukkake oldalon lenyelt legtöbb geci (114) adag díja. Egyébként sem finnyáskodik a csaj, mindent bevállal a Legalon is, és szinte minden európai stúdiónál járt már, főleg análozni.

Most a legperverzebb jelenetét nézzük meg a fentebb említett oldalról, ahol ha még nem lenne elég ez a hatalmas adag szám, még egy gangbanget is elszenvedett, ahol még 40 adag geci került az arcára ezek után. Eddig is nagyon szerettem a kis egérfejű kis orosz lánykát, de ezek után még jobban bírom. A jelenetből screenshotokat kiszedni nem nagy látványosság, de azért szedtem ki egy pár darabot, a videót megnézni inkább brutális. Itt van a teljes jelenet. Egyébként a végén ki van vágva sajna, ahogy a maradékot megissza a tálkából. Miért ???

Ha ezen a sokkon túl vagyunk, akkor ezután nem sokkal meg is baszták szegény csajszit, miközben újabb geciket kapott az arca. Szerintem (remélem) ez már egy másik nap és egy másik forgatás. Bukkake szempontból itt kapja a legjobbat, mert miközben basszák szegény punciját sorban rájárnak és a mozgás miatt nem tudnak pontosan a szájába célozni. Nézzétek azt a spermától tocsogós élvező fejet neki. Hát nem imádnivaló ???

Itt van ez a jelenet is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kate Rich bukkake record