Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Hookup hotshot behind the scenes

2020.05.15.Curt

Nemrég kijött egy pár BTS videó a Hookup szériáról, ahol sajnos a forgatásba nem leshetünk bele, de érdekességképpen láthatjuk a csajokat, akik full héköznapiban megérkeznek Bryan-hez, melegítőben, smink nélkül, aki aztán megcsinálja őket iskolás lányos kis butus tinilánynak. Rohadt nagy a kontraszt, főleg, hogy azért amerikához képest elég hardcore cuccról van szó, mélytorkos szopatás, néha hányással, köpés, és keménynek titulált baszás, ami azért nem annyira az … Két csajt nézünk meg, az egyik a mostanában kedvencemmé vált Emma Hix, aki ezt főleg a VogoV jelenetének köszönheti, a másik pedig Rachel Rivers, aki szép nyálas mély baszást kap az ellenszenves majom Gozzling gyerektől.

Emma Hix

Emma rohadtul átlagos csaj smink nélkül, de egy ribanc lesz sminkkel. Még csak utána sem fordulnánk az utcán olyan hétköznapi a csaj. Viszont a teste az atomjó. A mázlista Bryan simizi egy darabig, majd közösen ruhákat próbálgatnak, illetve csak a csaj próbálgat. Egy teljes órát elszarakodnak ezzel, mire meglesz a kellő iskolás lányos butuskás stílus. Majd jön egy fotósorozat, ahol Emma pózolgat, majd jöhet a jelenet. Tavaly novemberi a jelenet, azóta Emma már újra volt itt, akkor seggbe is baszta. Ha nem haragszotok inkább ezt mutatom meg:

Itt is kellően ribancos tini iskolás a szett, nézzétek csak. Nagyon örülnek, hogy újra randizhatnak meg minden. Ez a Bryan még mindíg kurvára unszimpi, Ryan Gossling és Russel Crowe szerelemgyereke, de a színészkedést nem örökölte tőlük. Kicsit nyalja ezt a bombacsajt, majd jön az anál. Mivel már láthattuk Emmát szétbaszatni magát a VogoV jelenetben, ami viszonyítási alapnak egész kiváló, az amit itt töcsköl ez a majom nagy pocakos hülye gyerek az gáz. Szerintem nincs egy perc amíg bassza, aztán megint ujjazni kell ám, vagy szopatni szegény csajt, komolyan mondom vicc. Pedig olyan szinten baszható a fenéklyuka, hogy hívogatja a farkát, de ez nem. Inkább szopatja. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy elég izgató a szopatás közben látni, hogy egy üvegtálkába pisil a csaj. De persze ez is egy kibaszott nagy kihagyott ziccer volt Bryantől, Emma meg úgy maradt 15%-on felhúzva.

Rachel Rivers

A puerto-rico-i Rachel a másik delikvensünk. Mivel ez Bryan személyes projektje, ő szarakodik a ruhákkal is, itt is bazi sok, mire kiválogatják miben lesz a csaj, majd picit fotózgatja a jelenet előtt. A történet nem változik, bejön a csaj, a faszi meg vizsgálgatja, mint egy lovat kb. a vásáron. Megint csak bosszankodni tudok, mert ez a csodás bőrű csaj bármit megtesz, nem zavarja, ha nyál van az arcán, sőt még szájba is pisili ez a baromarc. Baszás a jelenetben kb. 4-5 perc van, a többi az baszakodás. A szopás jelenetek mondjuk jók, de ez is csak a csaj érdeme, végig jókedvvel és mosollyal csinálja meg a jelenetet.

Itt nézhetitek a Daftsexen a teljes jelenetet.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hookup hotshot behind the scenes