Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Rebecca Volpetti visszatért

2020.05.11.Curt

Lehet, hogy nektek nem sokat mond a kis olasz csajszi neve, nekem az egyik kedvenc modellem volt. Az anya stúdiójához tért vissza a napokban és meg kell hagyni látszik rajta, mennyire kitanult baszni az évek során, ugyanis egy kurva jó jelenetet csinált. Nézzük is meg gyorsan ! 47 perc hardcore anál és DP.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

Egy kicsit beszélgetnek Erik Everhard-al, akit egyébként utálok, nem is értem miért vele kezdik. A kis Rebeka tapasztalt csaj lett, ahhoz képest amilyen kis kezdő volt (azt ie lehetett szeretni), máris anal pluggal érkezik. Erik nyalja egy kicsit, majd bevágja neki seggbe. Elég jól megadja neki, a gúla alakú farkával, Rebi meg ordít, hánykolódik és élvezi ahogy kell. Lehet, hogy túljátssza a dolgot, de akkor nagyon jól csinálja, mert engem megvesz vele és szerintem titeket is. Alulról kúrja egy jó darabig szépen, és a szandálka is lekerül időben, teljesen meztelen a drága.

Klassz ez így is, de érkezik még kettő farok, hogy minden lyukát betömjék a kis olasz puncinak. Ian Scott az egyik, aki egyből szopatni kezdi a tinit. Nem nagyon tud szopni, mert közben keményen dugják DPben hátulról és ordít az élvezettől. Öröm nézni ezt a szexi csajt, ahogy minden porcikája élvez. Kicsit körbaszopatják, majd állva is kúrják, amit rohadtul imádok. Van benne vagy 45 kg, szóval elég jól lehet ide-oda tenni.

Kap egy feszítős anal full nelsont, de közben a puncijába is befigyel egy fasz. Majd elájul az élvezettől. Ilyet legutoljára talán Timea Bella-tól láttam annak idején. Atomjó ! Még van a végére ereje és simán megcsinálja a faszról-faszra análozást is, amikor egymás mellé ülnek a srácok hárman és egyik farokból egyből a másikba csüccsen a csaj, miután leszopna a saját segg-nedvét róla. Az egyedüli rossz a jelenetben a legvégén kapott geci adag, az lehetne sokkal jobb is, de ez nem von el sokat a jelenet értékéből, az egyik legjobb dugás volt amit idén láttam. Remélem sokat láthatjuk még a kis Rebekát !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Rebecca Volpetti visszatért