Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok   /   Orál

A bukkake amitől Vicky Love kiment hányni

2020.03.12.Curt

Az jutott eszembe erről az egész sorozatról, hogy mennyire rohadtul jól fizethet ez az egész. Ha már épp ma írtam egy posztot arról, hogy mi mindent kell bevállalni egy jó adag lóvéért a csajoknak, akkor egy ilyenért is szerintem hat számjegyű összeg kerül a bankszámlára, és nem 1-essel kezdődik.

Vicky Love, tudjátok az a magyar csaj, aki Tiffany Tatum mellett szinte az egyetlen, aki talpon maradt kis hazánk aktív pornósai közül. Bevállalta azt, hogy a Premiumbukkake oldalon csinál jeleneteket, írtam is az első szettjéről. Általában akik itt forgatnak, azok egy nap alatt megcsinálják a gangbang, a gloryhole jeleneteket és egy vagy két bukkake-t is. Ez történt a kedvenc csajunkkal is, aki a jelenet végére nem bírta gyomorral és kiment a scene-ből, annyira, hogy annak a csajnak kellett befejeznie, aki segítője volt és a háttérben szopta fel a farkakat, és segítette kézzel Vicky szájába az elkallódott geci adagokat.

A jelenet kezdetén az összes farkat be kell kapnia és szopni egy kicsit, ez semmi ahhoz képest, ami még vár rá. Általában nagy hasak és kis farkak, amik várnak rá, majd megérkezik a csajszi és a bizonyos üvegtál is. Innentől csak az a feladata, hogy tartsa nyitva a száját és engedje, hogy odaélvezzenek. 19 adag gecit bír ott tartani, aztán lenyeli, egy korty víz és máris folytatódhat a jelenet.

A mosolya már nem őszinte, amikor a következő részben az arcára engedik a gecit a srácok. Ott nyúlik rajta és ezt inkább jobban érzékeli, mint azt, ha csak a szájában lenne. Kifejezetten nem tetszik neki. Az üvegtálka is telik szépen és szerintem átlagosabbnál átlagosabb faszik engedik rá a (lehet, hogy) heteken át spórolt gecijüket. Aztán kitalálják, hogy mégis inkább szájba kéne engedni, szóval, ami az arcára gyűlt is belehúzzák a szájába meg még jönnek sorban a többiek és oda robbannak.

Az 54 adagból 37-et lenyel a csaj, és ekkor jön a kiakadás, ugyanis ott van még a maradék a tálkában. Erre már nem képes és ki is megy a scene-ből. A második kamera ki is megy vele, de mi maradunk, mert a másik csaj simán átveszi a szerepét. Ekkor érkezik vissza Vicky, aki láthatóan eléggé megviselt. Öklendezik, de rohadt nehezen, ráveszi magát, hogy a maradékot lenyelje, de látni, hogy ez volt az utolsó csepp nála, szerintem nem nagyon fog itt többé szerepelni.

Nem baj, egyszer megcsinálta és mi is felfigyeltünk rá, most már irány az anál világa, ott is tessék kedves kipróbálni magad ! Online még nem találtam meg jó minőségben, de torrentként innen tölthetitek

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A bukkake amitől Vicky Love kiment hányni