Loading
Hírek   /   hoax

Pornó hoaxok – 1. rész: fej a punciban

2020.02.27.Curt

A XXI. században egyébként is elég elterjedt hírek az álhírek, és kitöltik a mindennapjainkat is, rohadtul oda kell figyelnünk arra, hogy ne basszanak át vele. Legalább már a pornóban ne történjen ilyen, ezért indítok egy sorozatot. Legalább 10 részre való ilyen témám van és hát mi mással is kezdhetnénk, mint a leghírhedtebb ilyen videóval, az óriás puncival, amibe még egy fej is befér.

Először is kukkantsátok meg ezt a remekművet:

A szereplő tag a filmben Rod Fontana, régi foot fetish filmek szereplője és az egyik kedvenc pornósom. Gondolom nektek sem nagyon kell magyarázni 2020-ban, azt, hogy hol a hiba a jelenetben? Igen, pontosan ott, ahol a csajszinak a ruhája van, onnantól kezdődik a kamupina, ami egyébként meg kell hagyni, hogy kibaszottul ki lett dolgozva !

Nem elég, hogy betolja az egész fejét a kopasz tag, még a csaj a műcsiklót cidrizi is közben, mintha ez egy egészen klassz érzés lenne neki és tulajdonképpen élvezné is …

A pornhub-on már majdnem 5 millió megtekintésnél tarta a videó és a kommentek alapján igen sokan vannak, akik elhiszik az akciót, inkább az a gondjuk, hogy szőrös a punci, nem is az, hogy az egész egy ordas nagy kamu ! Mégis, kurvára bírom, hogy kitalálták ezt és foglalkoztak vele, elkészítették a műpuncit és úgy egyáltalán … Rohadtul régi a cucc, szerintem kétezres évek elején láttam először valami fórumban, mikor még nem is voltak videómegosztó oldalak.

Van egyébként egy másik ilyen videó, azt japánok csinálták (a beteg agyú japánok) és ott már számítógépes technikával segítenek rá a trükkre, vagy csak egyszerűen elmismásolják a látványt és csak elhomályosítják a részt.

Cáfolat

Nem csak nekem jutott persze eszembe ezzel foglalkozni, mert mindenkinek az jut egyből eszébe, hogy : “De hát a baba is ott jön ki, akkor befér egy fej is”. A helyzet nagyon prózai, a kisbaba feje, amikor születik egyértelműen sokkal kisebb mint egy felnőtt emberi fej, főleg egy férfi feje. Ráadásul az itteni leírás alapján a baba feje “puha”, azaz a koponyacsontok el tudnak mozdulni, amikor születik, erre persze egy felnőtt emberi koponya már nem képes. És nem is a vagina, hanem a medence csontok akadályozzák meg abban, hogy oda egy focilabdát, vagy egy fejet be lehessen tenni. Fisting videókban látunk gyakran olyat, hogy egy ököl simán, max. két ököl befér oda, de egy fej semmiképpen nem fog.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornó hoaxok – 1. rész: fej a punciban