Loading
Extrém   /   Hírek

Ozito a spanyol „pornós”.

2020.02.26.Curt

A kedvenc országom Spanyolország, de amit a pornóval művelnek ott, az minden, csak nem hétköznapi. A Putalocura oldalt veséztem ki a napokban és visszatérő vendégük a Prefessornak hívott perverz kopasz öreg, aki a bukkake videóban is „maradandót” alkotott, de nála is vannak gázabbak, pld. a szőrös kisfarkú tag; Ozito, aki régebben minden bukkake videó főszereplője volt. Nem elég szegény csajoknak, hogy ismeretlenek farkából kellett spermát elviselniük még itt volt ez a tag is, akinek a szerepére jelentősen rájátszottak a stúdiónál, interjúztatták és hasonlók, plusz a jelenet legvégén engedték, csak hogy rápattanjon a csaj arcára. Hát volt, aki majd’ behányt persze.

Mégis készültek ilyen videók, amit a kopasz maki dugott egy spanyol tinicsajt Ozito, meg hát khhmmm… ezt csinálta a háttérben. Az oldalt kitaláló spanyol pornó-pápának Torbénak még saját Youtube csatornája is van, ahol osztja az észt mindenféle jóról és még interjút is készített Ozito-val, amikor visszavonult.

Egy mega cikket, vagy inkább egy sorozatot tervezek ebből, mert annyira beteg néhol, hogy megér egy pár posztot a cucc, ilyet máshol biztosan nem láttok.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ozito a spanyol „pornós”.