Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Adriana Chechik – Deeper

2020.02.26.Curt

Ezerszer leírtam és ezer-egyedjére és le fogom, hogy vannak olyan csajok, akik egyszerűen nem tudnak hibázni. Adriana a lista teteje nálam, és minden jelenete olyat nyújt amilyennek szeretnénk látni minden csajt amikor szexről van szó. Most épp a frissen szétdíjazott Kayden Cross-éknál járt, azaz a nagyon sikeres Deeper.com stúdiónál.

Kayden ugyebár Manuel Ferrara felesége és nagyon kedves csaj lehet, mert másik főszereplőnek a kedves férjét tette meg, azaz megbaszhat egy ilyen nőt (újra) és még fizetést is kapnak érte. Nem azért mintha Kaydennek bármi miatt is szégyenkeznie kellene, rohadtul jó nő ő még most is, kár hogy nem vállal már többé pornót, csak rendez. A Deeper.com a mostanában szokásos üzleti elvet követi, azaz jeleneteket adnak el benne, de nem úgy mint a Legalporno-n, hogy egy bizonyos coin-t kell fizetni a jelenetekért, hanem a havi előfizetési díjban benne van az oldal összes hd-ban, 4K-ban forgatott jelenete.

Kayden és Manuel

Adriana még eddig nem szerepelt Kaydenéknél, de szerintem van akkora húzónév, mint Maitland Ward volt, akivel nyertek az AVN-en. A jelenet nem Gonzó, azaz sztori van a filmben, és nem a kamerának játszanak a szereplők. Egy szokásosan nagy költségvetésű film, díszletekkel világítással, és minden mással ami ezzel jár.

A teljes jelenet a Daftsex.com-on

Érdemes a jelenet elejét is megnézni, mert tényleg szépen fényképezett képekkel indítják be a szettet. Adriana írógéppel levelet ír Manuelnek, aki aztán fogadja is őt. Kicsit nekem olyan Szürke ötven árnyalatás a jelenet kezdete, amitől behányok, de szerencsére később aztán ez elmúlik. Adriana gyorsan ledobja a ballonkabátot, ami alatt egy bőrruha van csak és végre elkezdődik az akció.

És ekkor jön a meglepi, ugyanis Kayden mégis önző volt és szegény férjét csak nézőként szerepelteti a jelenetben, mert érkezik két másik tag és ők húzzák maguknak fel a kis édes csajszit. Nem lehet panaszunk rájuk sem, hiszen Marcus Dupree az egyik a másik meg “hegyesfarkú” Micky Blue. Marcus el is kezdi vadállat módjára baszni Adriana picsáját, de tényleg atom keményen! Felváltva tesznek így és szegény csajszi spriccel ám szanaszét mindent és azt sem tudja hol van. Legfőképpen azért, mert végig a szemébe süt a nap. Művészi fényképezés miatt úgy forgatták, hogy … de inkább nézzétek meg a képeket:

Közben Manuel és a segédcsaja csak ülnek és nagy komolyan nézik a jelenetet. Azt nem mutatják, de tuti, hogy feláll legalább a szakállasnak. Adriana olyan szép vad DP-t kap brutális szopószünetekkel, hogy öröm nézni. Elélvez vagy nyolcszor és ide-oda dobálják és ide-oda is rakják be neki. Tanítanám az ilyen jelenetet főleg a lagymatag Blacked.com oldal kitalálóinak. Tessék, lássék, két ilyen faszi és egy csaj milyen intenzív baszást tud összehozni, ott meg két benga feka is csak bohócodik.

A végére az arcára élveznek és mivel jól teljesített, azt gondoljuk megkaphatja az öltönyös Manuelt is, de nem! Mert a legszebb Rocco-i időket idézve ráront még 6 faszi és az arcára verik a gecijüket. Rocco csinálta ezt a kilencvenes években. Amikor már azt hitte a csaj, hogy vége a jelenetnek ott termett öt kiéhezett álló faszú tag és ráürítették a cuccot. Imádtam !

Szavaim nincsenek már Adriana-ra ahogy torokba veszi az összes faszt és szemkontakttal szét szopja őket, majd engedi hogy az arcára-szájába élvezzenek. Ez már azért Manuelt is elégedettséggel tölti el és feláll a kanapéról, de folytatása következikkel vége is lesz a jelenetnek sajna …. Alig várom azt is !!! A végén, ahogy kicsorgatja a gecis nyálat a szájából. Kész lettem tőle.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Adriana Chechik – Deeper