Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Perverse Family – Season II.

2020.02.19.Curt

Kedvenc cseh beteg családunk éli tovább a beteg életét. Én imádom őket. Szerintem ezt csak egy olyan ország lakója értheti, aki élt ebben a korban és használt eszközöket a nyolcvanas évekből, vagy legalább a nagymamája berendezése hasonló. Erre a stílusra erősítettek rá a sorozat kitalálói és alkották meg az anyukát és apukát, lányukat, a fiúkat (ez egyik a ketrecben, a másik a pincében), a nagypapát és az épp aktuális vendégeket is. Utálom az amerikai filmekben az “incest” vonalnak a kiszipolyozását és, hogy már a hagyományos filmekben is azt mondják a csajok, hogy “ooohhh daaadddy”. A fene akarja azt hallani egy tinicsajtól, hogy apa dugjál meg! Hát én kurvára nem akarom!

Itt viszont kurvára nem érdekel, hogy ki kivel kúr, mert elfogadom hogy ez egy képzelt beteg világ, ami a valóságban nincsen. Agyament, de mégis magával ránt az egész, a kivitelezés minősége, az aprólékosságok a háttérben és a perverzsége. Nem lenne klassz a cucc, ha nem Európa egyik leg-agyamentebb csaját választották volna benne anyukának (Britanny Bardot), akinek nem más alakítja a lányát, mint az amerikai Anna DeVille, akinek szintén nem kell a szomszédba menni beteg gondolatokért.

Nemrég megnéztük a sorozat első és második etapját. Most is két részre bontom az eddig megjelenteket, mert szerintem még várhat az előzetes alapján egy-két rész. A Filthy fuckmotelt még pld. nem láttam.

Squirt for daddy

A cím alapján sejthetjük mivel folytatódik a sorozat. Míg az öregpapa szopatja bent a csúnya arcú csajt, addig Annát betámadja a fater. Ott a romos koszos kövön basznak egyet, amiben Anna többször is becsurrant. A vakolat is leomlik rájuk és valami brutál a cementlapos igazi orosz időkből itt maradt előszoba ridegsége. Csak azt vettem észre magamon, hogy fintort vágok, és nem izgat fel a jelenet. Nem tudom ez célja az alkotóknak, de sikerült elérni ! Amúgy is mi a fasz van abban a lavórban ???

Family Feast

Családi banzáj! El tudjuk képzelni mi lesz ebből! Kezdjük egy hagyományosnak nem tűnő reggelivel, ahol a gyúrt tésztába kerül egy jó adag nyál is az anyuka szájából, majd megérkezik Anna a barátnőjével. Az apukának sem kell több, beolajozza a csajszi punciját (szó szerint étolajat önt rá) és ujjazni kezdi. Addig Britanny és Anna a tésztával gusztustalankodnak, fasz formára gyúrják és hasonlók. Belepisiznek egy műanyag lavórba mindketten és ahhoz tesznek lisztet (!!!). A csaj, aki fekszik elég könnyen megjátsza azt, hogy kellemetlenül érzi itt magát, nincs nehéz dolga ! 🙂 Betegségben maximális, de nem nagyon történt semmi izgalmas.

Christmas eve orgy

Az egész csak egy bemelegítése volt ennek a jelenetnek, mert ami most jön az valami brutál! Nézzétek a képeket, milyen az enteriőr Bardot-éknál! Van egy “fenyőfa”, amin tamponok és használt óvszerek lógnak és az asztalnál ott ül az egész család. Aperitifnek Anna egy kis pisit ad az öreg tatának, plusz mellé még a használt tamponját is kihúzza, amin egészen biztos vagyok, hogy nem vér van, csak festék, nem kell felháborodni 🙂 Az asztalnál Anna mellett a tesója is ott van, akit mostanra kiengedtek a ketrecéből és egyébként meg tisztára ByeAlex hasonmás.

Közben megy a régi tvben egy pornófilm videókazettáról (!!!), majd a legnagyobb darab fiú behoz egy full nyers pulykát és az asztalra bassza ! És ekkor kezdődik az agymenés következő szintje !!! Az asztalon lévő kajákat szépen feldugják először Brittany, majd Anna fenéklyukába, akik onnan módszeresen kinyomva egy tányérra engedik, amit aztán a férfiak jóízűen elfogyasztanak ! Hogy pattanhat ki valakinek az agyából ez ???

Aztán Anna lebukik az asztal alá és körbe szop mindenkit, majd az apuka baszni kezdi az anyukát, miközben utóbbi egy vasfűrésszel darabolja a nyers pulykát. Mikor lekerül egy nagyobb comb, a nagydarab srác el is vonul vele, míg anyuka és apuka kúrnak a nyers pulyka felett.

A következő snittben már megint Annát látjuk, amint az apukájának készít ajándékot az elképzelhető mindenféle gusztustalanságból. Azt nem írom le nézzétek meg inkább a jelenetben illetve azért a képek is visszaadják.

Beteg egy három rész volt ez, és sajna szex alig volt bennük, hanem inkább a körítésre mentek rá. Én bírom az ilyet, de sokan kiakadnak tőle, azért ne ez legyen az első randis filmed az új csajoddal, hacsak nem így néz ki.

A következő részben egy family trip jön, kimozdul a kis Adams Family-nk és útözben stopposokat vesznek fel, megszállnak egy agybeteg hotelben és lesz valami útszéli mocsokban való kúrás is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Perverse Family – Season II.