Loading

A mianmari pagodák között szexeltek

2020.02.19.Curt

Nem értem, hogy miként rontja a turizmust az a videó, amit nemrég felkaptak és még az Index is írt róla. Én legalábbis ezen videó és cikk alapján kerestem rá Mianmar-ra, amiről nem tudtam, hogy Burmának hívták egészen 1989 ig és vannak akik máig is így tesznek. Az alábbi kép nektek is eszetekbe juttatja az országot, ami legfőképpen a turizmusból él.

Csodálkozom, hogy még senki nem csinált videót arról, hogy a több ezer pagoda országában csinálja. Tutira szexelnek szerintem állandóan a túristák, csak nem veszik fel és töltik fel a videómegosztóra. Hát ezt most megtette ez az olasz pár, akiknek egyébként tök nyilvános a profiljuk Pornhubon. Itt a pár perces videó, ami nem is lett olyan rossz, a csajnak jó alakja van, a faszi viszont nekem rohadtul ellenszenves, de szerencsére csak keveset látszik.


Nem volt nehéz dolguk ott a fák között találni olyan építményt, ami kihaltnak tűnik és nem zavarták meg túristák az akciót. A felháborodás okát az adja, hogy Mianmar a világ legbuddhistább országa, a férfiak számára kötelező, hogy életükben egyszer szerzetesnek álljanak leborotvált hajjal és a nők is hasonlóan tesznek, ha kolostorba vonulnak. Kb. olyan lehet ez, mintha egy templomban csinálták volna.

Mit gondoltok ez már gáz, vagy még belefér?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A mianmari pagodák között szexeltek