Loading
Anál   /   Hardcore   /   Pictures

Veronica Leal találkozása Mike Chapmannel

2020.02.13.Curt

Általában le szoktam szólni a néger pornósokat, mert egyszerűen bénák és abból élnek, hogy nagy a farkuk, közben meg dugni azt nem tudnak. Az egyik, ha nem a legerősebb kivétel Michael Chapman, aki már 62 (!!!) éves és Rocco haverja. Tanítani valóan jól tud dugni az öreg, imádja a csajokat, nyalja falja mindenüket ha teheti, pont úgy mint a már említett olasz.

Veronica Leal 26 éves kolumbiai punci. Olyan brutális dél amerikai szexualitás van benne, ami csak kevés nőben a világon. Egyébként is imádom az arról a területről érkező pornósokat, kivéve ha az USA-ban kezdenek karriert. Ott szegényeknek meg kell maradni a szokásos latin szerepeknél (takarítónő, iskolai tanár, iskolai diák, csábító bébiszitter). Itt európában szerencsére nem bohóckodnak ezzel és rontják el az egészet, hanem ráengednek négy nagyfarkú faszit (nem „pepipázott niggert”, mint a Ponyvaregényben), hogy basszák meg úgy ahogy csak bírják.

Veronica bírja ! Az év egyik legjobb jelenete ez nálam. Nem írok kritikát róla, mert nem akarom túlságosan el-legalpornósítani az oldalt, de egy ilyen képsorozat még talán belefér.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Veronica Leal találkozása Mike Chapmannel