Loading
Filmek   /   Kritika

Hookup Hotshot: The future of sex

2020.02.11.Curt

Elég friss a film; még csak két hete érkezett meg az Evilangelhez, és mint régebben is írtam, mindíg adok ennek a sorozatnak egy újabb esélyt, mert látok benne valamit, amit nem tudok megmagyarázni. Ez a mostani rész, egyébként egy elég klassz darab lett, jó csajokkal és kivételesen jó dugásokkal.

Mint minden Hookup sorozat, ez is négy csajszit tartalmaz, és hatalmas átívelő sztorira se számítsunk, azt kapjuk minden egyes film minden egyes jelenetében, amit az összes többiben is. Nincs is ezzel baj, ha valami elképesztően jó minőséget kapunk ezért (lásd Vogov sorozat Marcus Dupree-től), de itt azért finoman szólva is hullámzik a minőség, még egy filmen belül is.

Letöltés: 1. disc, 2. disc

Cecilia Lion

A filmet egyébként a szupersztár Aidra Fox-szal próbálják eladni, ő van a borítón is, de nekem nem ő tetszett a filmben a legjobban, hanem máris az első jelenetben lévő 25 éves Cecilia Lion. Eléggé egyértelmű a csaj fizimiskája, nem nagyon tudjátok őt összetéveszteni, a haja miatt, amit kurvára bírok. Hát milyen király már, amikor lobog a haja közben ?

A sztori itt is, mint mindíg a szokásos, a csajszi szelfiket küldözgetve begerjeszti a srácot, aki már várja az egyáltalán nem bizalomgerjesztő kaliforniai házában, ahol azt is el tudom képzelni, hogy utána bezárja a pincébe és csak Hannibal Lecter segítségével szabadítja ki később egy FBI ügynök. A kezelés is a szokásos, kis tettetett erőszak, majd ujjazgatás, pici szopás és már megy is a közepes tempójú baszás a csajnak. Egyébként ez a gáz a Bryan gyerekben, hogy annyira begerjeszti magát ekkorra, hogy – megszámoltam – max 15-öt tud lökni a farkával és ki kell vennie. Épp bemelegedne a csaj, amikor abbahagyja. Egyébként csodás szép nagy és szőrös a puncija a kis feketének, szuper rajta látni a nedveit és a saját nyálát is. De megbaszva nem lesz szegény.

Aidra Fox

Rettenet hülyén öltöztetik fel szegény Aidrát, pedig egy nagyon csinos és szexi csaj. Nekem mindíg a Maxhardcore időszak jut eszembe erről a ruhákról, ami ugyancsak megérne egy gigaposztot. Nem is Bryan a partnere Aidrának, hanem egy másik kopasz srác, aki így a válláig ér, hogy extra magas sarkú van rajta. Nem sokáig, mert lekerül róla és jól elő is lesz készítve a csaj, sok-sok nyállal. Tocsog a pinácskája, mire odajutnak, hogy bekerül neki a fasz. Atom izgató, ahogy könyörögve néz a faszira, hogy dugja már! Meg is kúrja végre jó rendesen és alaposan a csajt, szerintem ezért szerepel benne ő, mert ezt Bryan képtelen lett volna így végig csinálni. (Én sem az tuti). Akkor elélveztem volna, mikor belenyúlt a szájába és a ragadós nyálat meg rákente a szemére. Mmmmmhhh… Minden pózban rettenet jól kicsinálja a csajt, de Aidrától általában ilyen minőséget szoktunk kapni, egy baszógép a drága !

Kibaszottul jó rész volt ! El is felejtettem hogy Hookup részt nézek. Zac Wild a faszi neve, szerintem még csak most láttam először, de egész jól tolja.

Skylar Vox

Egy ilyen atom jelenet után nem tudom hová lehetn(ne) még fejlődni, de nincs megállás érkezik Skylar Vox. Egy hatalmas csöcsű csajszi az, most épp szőke hajjal. Bryan a társa sajnos, szóval eljátsszák a szokásos alázásos részt, de nyál az még véletlenül sem kerül az arcra, tökéletes marad a sminkje. Itt azért már elég olyan 40-50 lökésig, amikor kiveszi a farkát, de az előző klassz dugáshoz képest elég lanyha a menet. A csajszi mellei viszont bazijók, a végén mikor két kézzel feltartja és úgy fogadja a gecit, az klassz rész lett. Nézzétek csak:

Emma Starletto

Emmára emlékszem a Blacked jeleneteiből, de most jelentősen más fizimiskát csináltak neki. Kicsit nekem olyan lett mint a nyertese a legcsúfabb pornós toplistánknak; Kyya Chimera. Hátrakötött haj, elálló fülek. A csajszi ha nem is tud úgy kúrni mint a kis Kyya, de azért kitesz magáért. Sajnos Ryan várja társnak megint, aki az erotika isteneként azt képzeli magáról, hogy ha becsukja a csaj a szemét akkor nem tudja majd éppen mi fog történni vele, mert minden jelenet más és más, nem mindegyik kibaszottul ugyanarra a sémára épül ám! Egyébként nem rosszul bassza meg, illetve a csaj jó benne. Ryan a szokásos. Hagyja a csaj a nyálat az arcát és mellé még mosolyog is. Kap rendesen pinába egy pár percig (1 percig), és a gecit is szépen fogadja. A Blacked jeleneteihez képest jól hagyta magát szét amortizálni – szeretem az ilyet!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hookup Hotshot: The future of sex