Loading
Hosszabb cikkek   /   Toplista

Top 10 videóklip, amiben pornósok szerepelnek

2020.02.10.Curt

Egészen biztosan hallottatok már a Rammstein nevű német zenekarról, és ha mást nem, akkor már a Du Hast c. számukat ismeritek, vagy a Pussy címűt, amiben az alábbi örökbecsű sorokat halhatjuk:

You’ve got a pussy
I have a dick
So, what’s the problem?
Let’s do it quick

Nem kellett extremitásért a szomszédba menni nekik sem, ha klippeket csináltak, de amit az énekes Till Lindemann csinál a saját projektjével, az valami egész rendkívüli. Régebben is voltak olyan klipek, amik nem kerülhettek ki a Youtube-ra, mert túlságosan sok mindent mutattak, de az utolsó két Lindemann klipp tényleg brutál(jó) lett. Már az előző is, sokkoló volt a maga véres punci nyalásával és úgy egyáltalán, de a mostani meg végképp idekívánkozik a blogra. A videónak van egy cenzúrázott változata, és egy eredeti, amit rögtön egy kis haszonnal bolondítottak meg, mert 2 Euróért nézhető csak, persze nem nálunk, mert itt most még elérhető (törlik a Pornhubról és társairól elég gyorsan)

Ez a klip adta az ötletet, hogy megkeressem mik voltak a legmegbotránkoztatóbb zenei klippek valaha, és ez meg adta következő ötletet, hogy csináljak egy toplistát, amiben pornósok szerepeltek. Meg fogtok lepődni, milyen népszerű klipekben voltak ott a kedvenceink, sokszor úgy, hogy észre sem vettük őket. Nézzük hát:

Lady Gaga, Beyonce – Telephone

Egy egész filmnyi akciót pakoltak bele a 9 éves monstre klipbe, amiben az egyébként sem egy szerény Gaga egy női börtönbe kerül, ahol egyéb sittesnek öltözött csajok között felfedezhetük Stormy Daniels-t és Alektra Blue-t is.

Madonna – Music

Igazi kétezres évek videó volt annak idején Madonna Music c. száma, főszerepben magával az énekesnővel és Sasha Baron Cohen-nel, aki akkoriban élte Ali G karakterét, amit rohadtul szerettem. A klip húsz éves (!!!) és a sztripper bárban Madonnának táncoló nő egy akkor cseh pornós volt, aki Dasha néven tolta az ipart. Én még emlékszem a Meatholes-os jelenetére.

LMFAO – Sexy and i know it

Az egészen elképesztő 724 milliós megtekintéssel rendelkező klip volt a zenekar második száma, amit még el tudtak adni, mielőtt kihaltak volna. Másik számuk, a Party Rock Anthem 1.7 milliárdnál jár. Csajokra ne nagyon számítsunk a klipben, ellenben farkukat kisgyatában rázó férfiakra annál inkább. A vége felé feltűnik a nagy öreg Rony Jeromy is egy kis bohóckodásra, a táncnál.

Eminem – Space Bound

Nem mai klip már a Space Bound sem Eminemtől, aki mellett Sasha Grey vállalt szerepet, akinek egyébként nem ez volt az első ilyen kitekintése, szerepelt ő híres hollywood-i filmekben is, és könyvet is írt, szóval elég aktív a pornós karrierje után is. Szerepelt már más klipekben is, egy Roots és egy Smashing Pumpkins számban is. De ha már Eminem, egy másik klipjében is szerepel pornós, mégpedig Lisa Ann bújik hozzá a Made You c. számban

Blink 182 – What’s my age again?

Fiatalkorom egyik alap bandája volt a Blink és kedvenc számom tőlük talán a mai napig ez. Sokan talán nem ismeritek a csajszit, aki a nővért játszotta – Janine Lindemulder a neve és Milfként talán még jobban néz ki a csaj; mára már 51 éves lett. Persze már nem pornózik, de azért még itt-ott fellelhetőek a videói. Tinikorom szép emlékei …

Metallica – Turn the Page

A ’98-as garázs albumon jelenet meg a Turn the page, és a klipje is, ami egy sztripper csajról szól, aki úgy dönt, hogy lánya miatt abbahagyja a munkát. A szereplő egy akkori híres pornós, annyira akkori, hogy én sem ismertem. Ginger Lynn a neve, szegény mára már nem tartja a súlyát, de régen nem volt rossz csaj, találni még róla filmeket.

The Weekend – Kiss Land

Van ez a rasztahajú csávó, aki hétvégének hívatja magát és úgy énekel mint egy nő, nna ez alkotta ezt a nem is tudom mit, amiben mutatnak is valamit, meg nem is, de Youtube-ra éppen kompatibilis. Hát nem egy Lindemann és nem egy európai szabadság. Bonnie Rotten állítólag a klipben …

B.o.B. – John Doe

Fúúú emlékeztek még a felnyírt hajú néger csajszira, Skin Diamondra? Én nagyon szerettem annak idején. Egy klipben szerepel valami BoB nevű amcsi rapper klipjében, a partnere Allie Haze.

És a végére egy bónusz. Egy klip, ami megismertetett engem Emily Ratajkowski-val és a világ legjobb melleivel. Alapmű. Youtube-on cicik !! Ritka dolog.

https://www.youtube.com/watch?v=-ZLLpCH53tk
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top 10 videóklip, amiben pornósok szerepelnek