Loading

Alita Angel Oroszországból

2020.02.04.Curt

Jól tette, hogy Édeslyuk-ról nevet változtatott a kiscsaj és azt is jól tette, hogy a softcore vonalról öregppásra váltott, majd onnan bekerült az elitbe, és most a hétvégén megcsinálta élete jelenetét a Legalporno-nál. Nézzük honnan indult a karrierje ennek a 21 éves Orosz tininek.

Valahol el kell kezdeni és nem mindjárt jöhet ám az 5 emberes anál gangbang mindenkinél, szóval megvoltak neki is a szokásos pózolós sorozatai, de a pénzt bizony nagy úr, és ha kifizetnek fél millió forintnyi dollárt/rubelt neki amiből kiskirálynőként élhet otthon, akkor naná, hogy azt választja. Szerintem ezzel nincs is baj, kurvára kemény dolgokat kell tenni, de kurvára meg is van fizetve a munka. És remélem senki nem jön most azzal, hogy ez is egy prostitúció, kurvára nem az, mert itt (kivéve a kirívó eseteket) nem szutyok faszikkal hozza össze a sors és ő dönti el mit vállal és mit nem, meg ezer millió más is megkülönbözteti tőle, de elkalandoztam megint.

Szóval a kötelező körök után tavaly áprilisban megérkezett a Legalhoz és egy casting videót csinált, ahol eleve kettő faszit baszta meg. Én már ekkor imádtam, a természetességét és a kócos haját (is). Szerintem a Sweet hole művésznevet is itt kaphatta, mert olyan csodás és kerek a fenéklyuka, hogy mértani oktatást lehetne róla tartani. Aztán gyorsban egy fél év alatt összehozott 14 jelenetet a csajszi és nevet is változtatott. Kicsit (nem kicsit) kikupálódott kinézetileg is, de megmaradt a természetessége továbbra is.

Idén összehozta a sors Bitanny Bardot-al, aki a kelet európai perverz királynő, hát csináltam is egy elég perverz jelenetet ketten. Mutatok két képet belőle:

A rendező Giorgio Grandi aztán felfedezte (végre!!!), hogy milyen tökéletes a lábfeje is a csajszinak és megcsinálták a már említett gangbanget, foot fetish elemekkel. Kész vagyok tőle, nálam január legjobbja lett. És az a sweet hole még mindíg sweet hole maradt. Jó néha a sok műmell, műfenék és műmosoly mellett visszatérni Európába és látni ilyet is.

Itt megnézhetitek a jelenetet.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Alita Angel Oroszországból