Loading
Extrém   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Aletta Ocean év eleje

2020.02.02.Curt

Szerintem elég jól figyelemmel kísérem a magyar pornósok karrierjét (alig vannak szegények egy páran akikért érdemes, de értük érdemes !) és Aletta is közéjük tartozik. Mármint a magyarok közé, és igen, érte is érdemes a letöltés gombra kattintani, ha rossz példát akarunk látni. Írtunk már Kincsővel is róla, milyen antinő lett szegény Dóriból, de az élet nem áll meg és jönnek az újabbnál újabb jelenetek tőle.

Még tavaly karácsonykor jött egy 1/1-es akció, amit már csak azért is érdemes megnézni, mert a srác valami elképesztő módon hasonlít Jean Claude Van Damme-ra, csak kisebb kiadásban. Lehet röhögni rajta, meg Dóri angol tudásán is. Jesszájemredi. Mondja a csajszi azokkal a hatalmas pittyekkel. Aztán egyetlen pózban kb, de megtolja a mini Jean Claude a hatalmas szilikonos segget,meg a patyolat puncit. A végére meg enged egy elég tisztességes adagot a műanyagra. Szép volt kicsi Jean !

Itt a jelenet a Daftsex-en.

Warm welcome a következő jelenet címe, és itt is jól fogunk szórakozni. Kezdjük azzal az igényességgel, hogy a kamerás új szomszédként becsekkol Alettánál és hoz neki egy tálca Fornettis sütit. Ez ám a menő! De Dórink imádja ám a pizzás tekercset a túrós Fornettit, meg a kókuszgolyót is, annyira, hogy ki is bukkan a melle a teljesen hétköznapi otthonkájából. Aztán jön egy POV szex, ami még jobban torzít az amúgy is aránytalanul nagy szilikonos fenéken és a 3-4 centiméternyi mini puncin, ami ugyancsak plasztikáztatva volt már szerintem. A végén még elköszönésképp elmondja a csaj, hogy Itvaszanájszáfternún. Megyek is és leugrok a kisboltba Fornettit venni, majd bepróbálkozok a szomszédnál én is egy kis csokis tekerccsel.

Ha mégis megéheztetek, akkor itt a teljes jelenet

Ha még bírjátok akkor a végére nézzünk meg egy szóló jelenetet a művésznőtől. Bombshell in action a címe és masztizni fog benne a drágánk. Aki már látott elélvezést az azért tudja, hogy nem épp így működik a dolog, de mégis vannak a világon olyanok, akik kiadnak ezért pénzt. Végignéztem a jelenetet, de volt időm gondolkodni azon, hogy ugyan itt lakik ő ebben a rideg házban, ahol forgatnak, vagy hogy mi a fenéért ilyen picike a puncija, és még azon is, hogy este remélem Griezmannak végre jól fog menni a helyettes középcsatár szerep a Barcelona meccsen.

Nem, most sem fogok venni 121.000 forintért használt bugyit Alettától, még akkor sem ha bedugja előtte a puncijába. A mostani cikktől kezdve ezeket a jeleneteket be fogjuk rakni az extrém kategóriába, mert úgy gondolom oda valók. Kezdők nehogy ezzel indítsák a pornóval ismerkedést, mert elmegy a kedvük az élettől is …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Aletta Ocean év eleje