Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Monthly   /   Orál

Swallowed 2020-as új jelenetek

2020.01.28.Curt

A tavalyi év legjobb szopása egy Swallowed jelenet volt, szóval azért tartja magát a Mike Adriano féle stílus az élen és mi is szeretjük a jeleneteiket. Nézzük meg mik érkeztek már idén a stúdiótól! Hátha köztük lesz a következő Adriana Chechik szopás!

Ana Foxxx – január 6.

A jelenetekben már kevésszer játszik a mester Mike Adriano, készül átadni a stafétát, mint Rocco a stúdiójának. Ebben a jelenetben sem ő szerepel, hanem egy másik srác, de partnerként mgé egy néger is szokott lenni, aki Adriana-val is tolta. Ana éjfekete bőrén jól fog mutatni a nyúlós fehér nyál. Mert éjfekete a csak az tuti, nézzétek hogy világít a szemfehérje is. De tényleg az egész csaj, még a punci ajkai is feketék. A srác szépen benyal mindenhová ahová kell, majd jön a szopatás, amiben nagyon ügyes a kis csajszi. Szépen mélyen bő nyállal szopja a faszát. Miközben hagyja a nyálat lefolyni a fekete testén. Az én perverz agyam felnyalogatná ezt onnan és visszaköpné a csaj szájába, hogy ismét a farkamon keresztül visszafolyhasson. Sajnos orrtól felfelé nem marad nyál neki csak a legvégén, mikor Gagfactorosan fejjel lefelé szopatja. Akkor olyan lesz a csaj ábrázata, hogy nem is bírja a srác és a nyáltól tocsogó fejére élvez.

Audrey Hempburne – január 11.

A vicces nevű csajszi nem hasonlít a színésznőre egyáltalán, de könnyű megjegyezni a nevét, sok ilyen van az amcsik között, amikor elfogy a kreatív csapatból a szufla mikor nevet kell választani a csajnak. Iskolás lányosra hozzák a figurát, erre erősítenek rá a kis szoknyával is. Smink az szinte semmi a csajon amit imádok, mondjuk egy ilyen jelenetben azt is szeretem, ha van, mert legalább van minek lefolynia. Összességében sajna egy nagyon gyenge jelenet a többihez képest, nincs fenéklyuk nyalás és a csaj is kéri a vágásokat, mert ha túl sok a nyál akkor hopp egy vágás és máris megtörölve folytatják. Ez azért eléggé el tudja rontani egy olyan jelenetnek a hangulatát, amit ez tart össze. Pedig jó keményen szét lehetett volna szopatni a kis boci szemeit. Aki jó dugást akar nézni a csajtól az ezt csekkolja.

Karla Kush – január 15.

A kis las vegasi csajszi érkezik harmadiknak, akit leginkább hatalmas lepkeszárny-nyi szemérem ajkairól ismerhettek fel. Én imádom ezt a testrészét. És szerencsére a srác is aki az első jelenetben szerepelt kinyalja a kis picsáját és a punciját is. El is élvez a szájába Karla, pont amikor nem számítanánk rá. Majd rátérnek a szopás részére. Közben egy Hitachival is basztatnia kell a nunit, szóval sokszor – kb hatszor – el is élvez a drága. A szopás az közepes csak sajna, fura neki hogy a szeméhez és a nyál, amikor fejjel lefelé kúrja a száját, akkor is törlést kér, mint a sebészorvos.

Gia Derza & Scarlit Scandal – január 20.

A tapasztalt tini csajszi Gia mellé bepakoltak egy atomkezdő néger csajszit. Nézzük mit hoznak össze ketten az idei első dupla szopásos jelenetben! Ezt már Mike Adriano sem hagyja ki; ő a férfi főszereplő. A kötelező vetkőzés és bájcsevej után már nyalja is a kis Gia csajszi fenéklyukát. Sajnos a négerét nem, pedig arra is kíváncsi lettem volna. Ez a rész, mármint a fenéknyalás csak Adriano-nál található meg ilyen profi szinten, sajnos minden pornóból kimarad, pedig sokaknak fontos lenne, nekem általában minden alkalommal benne van a magánéletben. Gia egyébként Trueanal jelenetben is szerepelt ugyanitt, szóval eléggé megy neki a seggbebaszás, láthatjuk a fenéklyukán. Szépen leszopják egyébként, de tövig egyikük sem kapja be a faszt, pedig Mike nyomja a fejüket rendesen, de ellen tartanak neki. Gia sokkal ügyesebb, ömlik a nyála rendesen, főleg amikor alulról nyalja a másik csaj Mike golyóját, vagy a fenekét brutál a látvány.

Ha az Trueanal szettjére vagytok kíváncsiak itt egy kép belőle: Jó lett !

Laney Grey & Lily Glee – január 24.

A legutolsó Swallowed jelenetet is ketten csinálták. Kik ezek a csajok? Nem csak nektek ismeretlenek – nekem is. Összesen csináltak 50 filmet, szóval nem egy tapasztalt csajok, de Mike mindíg jó volt ebben, hogy a kezdőket karolta fel és egészen jól csinálta. Főleg a kis barna cuki nagyon. Kicsit pózolnak, levetkőzés és érkezik a srác, aki picit megkóstolja a fenéklyukukat, majd előkerül a farka is. Sajnos nem érhet fel az előző jelenethez és az első fekete párducoshoz sem. Nem rossz, de a csajok csak a határig szopják a farkat, onnan nincs tovább. Van egy tavalyi etalon jelenetünk, amihez most már viszonyítunk, és ha nincs könnycsepp és orron át kirobbanó nyál, akkor hiányérzetünk marad. Pedig volt a két kis tiniben potenciál. Szerintem fogunk még velük találkozni idén.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Swallowed 2020-as új jelenetek