Loading
Hírek   /   Hosszabb cikkek

Mega cikk: AVN awards 2020 nyertesek

2020.01.27.Curt

Akiket csak a nyertesek listája érdekel, azok itt bogarászhatnak, mi meg megnézzük részletesebben is, hogy nyert-e még valaki az ausztrál csöcsös csajon kívül.

A két műsorvezetőnő.

Mert ugyanis ez az év még jobban Angéláról szólt, talán mint a tavalyi és nem tud kipukkani a lufija, sőt a mostani díjakkal megint fújtak bele egy kis levegőt, ami megint csak azt fogja eredményezni, hogy megint csak ő lesz a szupersztár, akivel mindenki forgatni akar majd és jövőre talán még ezt is felül múlhatja. Lehet, hogy sokak ellenszenvét váltom ki azzal, hogy ellene beszélek, de szerintem nem feltétlenül érdemel meg minden díjat amit kapott. Mert ugyanis kapott idén 11 darabot.

Lassan 20 éve pornózik már az ausztrál csajszi és elég erőteljes javulást ért el a kinézetében ezen idő alatt, ezt példázván az alábbi két képet ajánlanám figyelmetekbe! Lehet, hogy gonosz vagyok, de akkor is. Legalább nem rossz irányba fejlődött, mint egyesek.

Idén (is) ő lett az év pornósa, az év legjobb gangbang jelenet is az övé lett, a blowbang, szóló, leszbis és még mindenféle cuccokat kapott. Nem gondolom, hogy ennyire kiemelekedne a mezőnyből és sajna azt mutatja, hogy egy csöccsel még mindíg mindent el lehet adni 2020-ban is ! Az, hogy az amcsi tinigyerekek és az unatkozó apukák rászavaztak ahol rá lehetett szavazni (Fan Awards), nem olyan meglepő; itt övé lett a legjobb csöcs, legjobb csaj és legnépszerűbb szoc média díj. Szerintem szinte teljesen mindegy mit csinál ez a nő, odaadnak neki minden díjat amit csak lehet. De majd inkább kidühöngöm magam egy külön posztban később.

Nézzük a többi jelöltet és díjazottat. Amint már a napiképben látattátok az általunk elég erőteljesen promotált Adriana Chechik szopás nyert, amiről Kincső is és én is írtunk posztot, örülünk, hogy ott legalább a minőséget és a szenvedélyt pontozták.

Adriana estélyi ruhája, vagymije, a pántos szandál sajnos elszorította az egyébként cuki lábfejét, van akinek ez is fontos ám !

A másik nagy várható díjazott Maitland Ward lett, aki Hollywoodból lett pornós és ezzel árasztotta el a mainstream médiát és hype-olta fel magát. Lehetett volna egy unalmas bulvár sztori az övé, ha emelett, nem lenne egy szenvedélyes szexi brutál dög, aki úgy tud(na) kúrni mint az álom. Sajnos az eddigi jeleneteiben nem nagyon, vagy inkább nagyon nem tudta még kibontakoztatni tehetségét, de látjuk benne a potenciált.

Maitland Ward

Ő lett a legjobb mellékszereplő (pfff), és a legjobb két csaj/egy faszi jelenetben is benne volt, amiről írtam is. A Deeper.com és Kayden Cross is várható volt, nyertesnek, innen került még ki persze az év rendezője is, ami ugyancsak a szépséges rendezőnő lett.

Kayden Cross, mint a legjobb rendező

Gianna Dior és Mick Blue lettek a hagyományos 1/1-es jelenet győztesei. Azért Gianna kurva jól néz ki ruhában 🙂

Nézzük a számunkra kedves témaköröket, kezdésnek az anált. A legjobb jelenet ebben a témában a Ramon Nomar és Emily Willis féle The anal awakening volt, amit Mark Woodék csináltak. Hát bazdmeg, akkor inkább már ha mindenképp a kis mosolygós Emily, akkor inkább ez.

Seth Gamble nyert a férfiaknál, mint színész, és a Teenage Lesbian c. film lett a legjobb film, Bree Mills rendezésében, akiről megállapodtunk nemrég, hogy nem férfi, hanem nő, csak eléggé erőteljesen leszbikus.

Whitney Wright, Craven Moorehead, Tommy Pistol, Emily Willis, Kristen Scott, Bree Mills, Gianna Dior, Alina Lopez, Manny Bucks, Kendra Spade Casey Calvert (középen a rendezőnő a kezében a díjjal. Nem, nem egy 15 éves fiú az!)

És ha már itt tartunk ilyen nemi kérdésekben, akkor nem hagyhatjuk ki, hogy az év transzvesztitája Natalie Mars lett, aki miatt kiakadtam év elején, ugyanis a kedvenc oldalamra is befigyelt. Ha nem tudnám, hogy férfi azt hinném, hogy egy jó csaj. Hát most nem ? Nem.

Kristen Scott és Aidra Fox kapták a legjobb leszbis jelenetet, ezt sajna teljes egészében kihagytam, de pótolni fogom:

A legjobb orál ugye Adriana-é lett, aki annyira kurva jól néz ki, hogy még egy képet besúvasztok ide róla. Ez egyébként a kilencedik ilyen díja és három éve is nyert ugyanebben a kategóriában. Tudhat valamit a csaj.

Abella Danger is nyert, övé lett a legjobb segg díja, ami nem egy rossz dolog és Abellának van mire büszkének lennie. Azt nem értettem, miért öltözött Forma-1-es kisérőcsajnak, aztán láttam meg a márkajelzést a pólóján és értettem meg. Az öv, amit hord 50ezer ft, akkor a ruha mennyi lehet ?

A show-t vezető csajszi, Emily Bloom lett a legjobb cam modell, amin nem nagyon lehet meglepődni, a kivarott Small Hands, pedig a férfi szereplő.

Little Caprice nyerte a legjobb külföldi színésznő díját, Danny D, pedig ugyanezt férfiban. A MILF kategória nyertese számomra meglepő módon Alexis Fawks lett. A legjobb új felfedezett a rajongók szerint persze, hogy Autumn Falls lett a mega melleivel. Legjobb feltörekvő amcsi pornós Gianna Dior lett, Liya Silver pedig ugyanez külföldiben. Azért csak nyert az I Am Riley c. film is, ebben lett a legjobb DP jelenet Riley-é, és a hármas nyalakodásos jelenet is innen kapott díjat.

Nagyjából ennyi. Két hónap alatt kicsit el is fáradtam a sok jelölttől és díjazottól. Holnap még megnézzük a ruhákat és a vörös szőnyeges felvonulásokat, meg nem hagyjuk ki az AVN Expót sem, ami a díjátadó előtt zajlott. Ez kb. az ottani Erotika kiállítás, csak nagyban.

Ti mit gondoltok a nyertesekről? Kinek örültök és kinek nem?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mega cikk: AVN awards 2020 nyertesek