Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

VogoV – Keira Croft

2020.01.23.Curt

A 24 éves kaliforniai Keira Croft-ot idén a legjobb felfedezettnek is jelölték az AVN Awards-on, most pedig a kedvenc Gonzo oldalamon baszatja meg a kis picsáját a kedvenc amerikai(vá vált) pornósommal Marcus Dupree-val. Itt a jelenet előzetese a weblapjukon, mi pedig megnézzük részletesen is.

A szokásossá vált egy másodperc két kép vágású bemutató videóval kezdünk. Amiben már Keira fenéklyukában ott figyel egy gyémántos végű anál plug 🙂 Marcus már nagyon várja benn a kanapén, ahová meg is érkezik és azonnal szopni kezdi a nagy farkú oroszt. Kúrja egy kicsit állva, majd hagyja, hogy beleüljön a farkába szemből és a plugot is kipattintják a fenekéből.

Bírom a kicsit bamba fejét a csajnak, ahogy meglepődik mindenen, jajj, farok van a fenekemben és hasonló meglepetések érik pedig szinte végig. Könnyen megy az anál neki teszteli is Marcus a fenéklyukát mennyire tudja berakni. Bepucsítva bassza jó sokáig. Aztán eprsze csinálja neki a pisiztetést is – elég kimaradhatatlan ez is nála. Jó látni ahogy a csaj saját fejére megy a cucc, utána meg egyből piff vissza a seggbe a faszt. Alulról is adagolja neki ott aztán már végképp nem tudja a csaj hogy hol van, vagy csak azt játssza, hogy nem tudja … Közben szétpisil mindent. Nem vagyok a rajongója az ilyen testalkatú csajoknak, de szerintem ha itt ebben a stílusban bassza meg Marcus akkor mindenki tetszeni fog 🙂

A bárszéken is odavág még a kis picsájának amennyire csak lehet. A végére pedig egy alapos gecizuhataggal ajándékozza meg ezt a kis ribanc csajszit. Nem ez a legjobb Vogov jelenet, de simán vállalható lett.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    VogoV – Keira Croft