Loading
Hírek   /   Toplista

Top10 : Pornós házaspárok

2020.01.23.Curt

Egy csomószor van az, hogy a munkahelyen ismerjük meg a jövendőbelinket én is így jártam, mondjuk nem úgy, mint az alábbi delikvensek, akik bizony úgy szerettek egymásba, hogy a legelső alkalom nem egy randi volt egy étteremben, vagy egy bármilyen más közös program, hanem bizony itt szépen szex volt legelőször. Legalább egy csomó kínos kört kivédtek ezzel és nem kellett aggódni a partner mérete, vagy a csak puncija miatt, mert azonnal tudták mi a szitu.

10. Francesca Le & Mark Wood

Csak azért tettem bele ezt a makifejű Mark-ot, hogy ne reklamáljatok. Francesca nénit nagyon szeretem és a régi filmjeik is jók voltak amíg aktívan közreműködött a szopatásokban pld. Mark Wood mint pornós nálam kb. egy Erik Everhard, olyan kurvára semmilyen, inkább lenne béna, ha már jó nem lehet. Különlegességük a LeWood prod., ami az Evilangelnek gyárt tartalmat. Francesca egybként még aktív más oldalakon; ki tudja ? 2001 óta házasok.


9. Faith Leon & Marcus Leon

Egy igazi mese az ő találkozásuk, ha tényleg igaz, amit írnak. Faith és Marcus úgy ismerkedtek meg, hogy nem tudták a másikról mit „dolgozik”, csak aztán vallották be a másiknak, hogy pornóznak. Faith-re talán még emlékezhettek, 2-3 éve még aktív volt én láttam foot fetish jelenetben az tuti.

8. Kristen Price & Keiran Lee

Keiran a farkát egy millióra biztosító Lee, volt már házas Kristen előtt is, mégpedig a lófejű Puma Swede volt a csaja, aki idősebb volt nála 6 évvel, de lecserélte Kristen-re. 6 éve házasok és van egy közös fiuk is. Nem különösebben kedvencem egyikük sem.

7. Jessica Drake & Brad Armstrong

Jessica Drake második férje a fura fejű Brad, de előtte is beválasztott a csaj, ugyanis a legcsúfabb pornós listán is szereplő Evan Stone volt a férje. Az 54 éves kanadai ezer éve tolja már, a csaja meg a tipikus amcsi pornós szőke műcsöcsös.


6. Kelly Madison & Ryan Madison

Ááá őket bírom nagyon. Kelly elég tekintélyes a pornóban és a nagybetűs MILF. Tíz évvel fiatalabb barátja Ryan sem szégyenkezhet, úgy tud baszni mint a gép. Szerintem egy klassz házasság az övék, főleg, hogy közösen forgatnak ők is a saját produkciós cégükkel.

5. Asa Akira & Toni Ribas

Szerintem nem tudtátok, hogy a leghíresebb ázsiai pornós férje is pornós, mégpedig egy tapasztalt Toni, aki már házas volt Sophie Evans-el előtte, de 2012 óta az ázsiai csajjal vannak együtt. Szimpatikusak.

LAS VEGAS, NV – JANUARY 23: Adult film actress/director Asa Akira (L) and adult film actor/director Tony Ribas attend the 2016 Adult Video News Awards at the Hard Rock Hotel & Casino on January 23, 2016 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Gabe Ginsberg/FilmMagic)

4. Belladonna & Aiden Kelly

Régi kedvenc extrém pornósom Belladonna férje Aiden Kelly, aki átvette, vagyis inkább próbálta átvenni az asszonytól a stafétabototot és csinálni – rendezni a filmjeit. Egy-két kivételtől eltekintve csak erőlködések lettek, és nagyon hiányzik Belladonna, ha visszatérőket lehetne választani Vad Kati után őt választanám. Valaki tud bővebben Belladonnáról? Mi van vele, hogy néz ki mostanában?

3. Mick Blue & Annika Allbrite

Manuelék mellett ők a nagy páros még az USAban. hat éve házasok és még mindketten tolják az ipart, közös gyerekük nincs.

2.Kayden Cross & Manuel Ferrara

Kayden szekere rohadtul megy, mióta megalapították a Deeper.com-ot és kiálheti vágyait mint rendezőnő. Nem rossz, nem rossz, de a gay vonalat nem biztos, hogy be kellene hozni a filmekbe Kayden ! 2012 óta házasok, van egy közös lányuk is, és ne feledjük, hogy Manuel már volt házas, és onnan is vannak gyerekei, mégpedig Dana Vespolival; három fia. Ők az amerikai pornós álompár, egy csomó cikk foglalkozik velük, ha érdekel titeket megnézhetjük majd azokat is. Betettem egy közös videójukat is. Érdemes Kayden mellbimbóit nézni közben, elképesztőek !!!

1. Tiffany Tatum & Lutro

Magyarország legnépszerűbb pornós csaja, viszonylag már régen egy párt alkotnak. Azt kell mondjam illenek is össze, és azt kell mondjam, hogy baszódjon meg a bedobott hajú srác, hogy ilyen jó csaja van. Azért nem lennék a helyében, így hogy belegondoltam, vagy mégis ? Nem tudom.

Azért reméljük ilyenre nem fog sor kerülni a házasságuk alatt 🙂
1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top10 : Pornós házaspárok