Loading

AVN 2020: Futottak még + legfurcsább filmcím

2020.01.23.Curt

Az elmúlt időben azért szerintem jól átvettük a jelöltek érdekesebb felét, de most még a díjátadó előtt egy utolsó cikkben nézzük meg mi minden érdekesség van még a díjátadóval kapcsolatban.

Arról már sokszor írtam, hogy mi minden apróságért adnak díjat, ugyanis nem csak a személyek, hanem a szexuális segédeszköz gyártók is díjazottak ezen az estén. Habár itt nem díjaznak tárgyakat, hanem csak cégeket, cégcsoportokat. Brutális, hogy Amerikában mennyien foglalkoznak, ezzel, habár ott azért nagyobb a felvevő piac is. A legnagyobb a világon ilyen téren szerintem.

Itt egészen elképesztő agyament dolgokra kell gondolni, mint például az állat alakú műfaszokra, ahol van, farkas, medve, unikornis (!!!), zebra és persze ló alakú és méretű műpénisz is. Akkor már az ilyen duplakéz alakú fisting cuccon ne is lepődjünk meg :

Vagy ezen az Analconda fantázianevű cuccon se ámuljunk, aminek a hossza pontosan fél méter, azaz 50 cm !!!

Ne kezdjétek el nézegetni, mert nem lehet megállni vele, mindíg van valami nagyobb őrültség, amit el sem tudtál képzelni, inkább térjünk vissza az emberi világba.

A lányokat jó alaposan megnéztük, USA beli, külföldi, fiatal, Milf, minden téren. De érdemes egy pillanatra ránézni a férfi kategóriára is, csak futólag.

Mick Blue, Xander Corvus, Charles Dera, Ryan Driller, Markus Dupree, Manuel Ferrara, Seth Gamble, Small Hands, Steve Holmes, Ricky Johnson , Keiran Lee, Isiah Maxwell, Ramon Nomar, Derrick Pierce, Tommy Pistol

Markusnak szerintem kurva jó éve volt a tavalyi, beindította a saját oldalát, meg egyébként is amiben szerepel abban kurva jó. De nagyon mentek a négeres jelenetek is, szóval arra is van esély, hogy onnan nyer valaki, vagy a kivarrt új srác Small Hands. Mick Blue nyert egyébként 2015-2018-ig végig, aztán Markus, tavaly meg ugye Manuel Ferrara.

Ugyanez külföldiek közül :

Mike Angelo, Alberto Blanco, Kristof Cale, Vince Carter, Christian Clay, Danny D., Charlie Dean, Dorian del Isla, Chris Diamond, Erik Everhard, Angelo Godshack, Joss Lescaf, Lutro, Neeo, Rocco Siffredi

Tavaly azért már keveset szerepelt Rocco, hogy megkapja ezt a díjat, meg egyébként is van már neki ezer, szóval én mindenképp Chris Diamondnak adnám, Erik Everhardnak meg nagyon nem ! A spanyolnak sok jelenetét láttam a Legalon és kurva jól csinálja, ráadásul az egyik legnagyobb farka van szerintem Európában kb.

Tessék lányok, a ti kedvetekért, egy két Chrisről.

Bármennyire is erőltetik a rendezést, forgatókönyv írást és hasonló kategóriákat én ezeken mindíg csak mosolyogni szoktam, az egy olyan ipar, amiben a csajon és a srácon múlik 95%-ban minden, a többi a helyszín, kamera technika, világítás. Egyetlen kamerával meg lehet csinálni egy jó szettet, ehhez nem kell Scorsese-nek lenni.

A transz kategóriák is beférkőztek és egyre többet találunk belőlük, ahogy egyre jobban „elfogadottá” válik, szerintem inkább divattá válik az elfogadottság, és az a ciki, ha nem fogadod el. Én nem fogadom el, írtam is erről.

Ami még talán vicces és érdekes, a legfurább Pornófilm cím, amit még most megnézünk, valamint a listát böngészve a sok anál és gangbang mellett kimaradt; a hagyományos legjobb boy/girl jelenet, 1/1-ben. Ennek még szentelek egy külön cikket.

Legfurcsább pornófilm cím:

Cleves Title Of The Year, azaz ötletes filmcím a kategória és első jelöltünk, a Lihegő nyugdíjasok orgiája. Ötletes tényleg 🙂

Chad White is the Jackoffonator

Nna ember legyen a talpán, aki ezt le tudja fordítani, talán a fordításokkal foglalkozó Pavlov? Chad White, a maszturbátor, talán ?

Furgina

Brutál szőrös pina kb, angol szlengben a szó, azért a jelenetben, annyira brutál szőrös pinák nem nagyon vannak, láttunk ennél már sokkal, de sokkal szőrösebbeket is, mondjuk az Amkingdomnál.

I’m Not That Kind of Girl Unless You’re My Brother

Én nem is vagyok olyan, lány, kivéve, ha te vagy a tesóm. Már vártam a hasonló családi baromságokkal kapcsolatos címet, hát itt is van. Minden évben van valami hasonló cucc.

The LOIN King

Ki a faszom az, aki szerencsétlen Oroszlánkirályból pornó változatot akar csinálni és ki a az a még negyobb barom akinek erre feláll ? Erre :

My Cockbroker Pays Dividends

A farokbrókerem osztalékot fizet. Hát hajrá haver, aztán okosan költs el azt az osztalékot, amit a film eladásai után kapsz majd …

Pound My Cashmere Cave

Nna végre egy film, ami nem mutat és kínál többet, csak amit megszokhattunk tőle. Az Amkingdom a szőrös puncik királya, ez a film is róluk szól, nem is lehet rossz …

Sasquatch Pussy

De lehet ezt prosztó módon is tálalni, mert ezek szerint arra is van igény. Ez a film ezt teszi, undorítónak állítja be a szőrös puncikat, szagosak és csúnyák. De azért dugnak is benne. Büdösek, mint a Jeti farka, állítja a borító és még egy Jeti is oda van rajzolva. Hát nem egy AAA kategóriás mozi lehet.

Son Fun in Mum’s Bum

Süllyedünk tovább a mocsárba ezzel a filmmel. A címben szereplő Son, persze nem a Tottenham dél koreai csatára, a többit meg el tudjátok képzelni.

Stand by Your Trans

Ééééés akkor meg is érkeztünk az aljának az aljára. Ezt egy GenderX stúdi adja ki és férfiak faszokat szopnak benne. Meg férfiak férfiakat kúrnak, akiknek farkuk van.

De hogy így a cikk végére egy igazi profi címadóval is legyen doglunk itt van nekünk a magyarok kreatív Don Draper-je, aki a Privátszex minőségi magyar oldalán végzi ámokfutását és szórakoztat minket jobbnál jobb címekkel naponta. Nna ehhez szóljatok valamit ott Las Vegasban !

  • Soltvadkert szépe csak dugni szeret
  • Közkívánatra: Lily gecizuhanyt kap
  • Vibri, ököl és fasz egy pinában
  • Nelli nagyi imád dugni
  • Erdei baszós kirándulás
  • Szőrös punetta ma seggbe kapja
  • Melinda és faszpajtása
  • Giga cici Imola beletolat a faszba
  • Így kell nyelvvel segget baszni
  • Érdi tinilány megeszi a tejcigecit
  • És Gábor megbassza becsípett anyját
  • és a végére a kedvencem: Anyám hastáncosnő és imádja a faszt (!!!)
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN 2020: Futottak még + legfurcsább filmcím