Loading

AVN 2020: MILF performer of the year

2020.01.20.Curt

Az egyik legnagyobb érdeklődés övezi a MILF kategóriát, amiben nincs külön külföldi és USA beli, csak összesített csoport, de itt vannak 15-en. Teljesen összevissza a lista, azt hittem ABCben, van, de nem, nézzük tehát így ahogy az AVN oldalán van:

Britney Amber
Bridgette B.
Dana DeArmond
Cherie DeVille
Nina Elle
Alexis Fawx
Reagan Foxx
Brandi Love
Kendra Lust
Katie Morgan
London River
Richelle Ryan
Silvia Saige
India Summer
Sarah Vandella

Britney Amber (33)

Szerintem kellene egy életkor határt húzni, hogy mi az ami felett valaki Milfnek számít. Britney Amber esetében is elég kérdéses a dolog, mert még csak 33 éves. Írtam erről a Lexikon rovatunkban is, és hát érdekes a téma megítlélése, szerintem valaki 33 évesen még nem számít annak. 800 film felett jár egyébként a csaj, bírja az anált is és nekem az a tipikus amcsi pornós. Nagy szemekkel, bambán, nagy csöcsökkel.

Bridgette B (36)

A kis barcelonai drága sajnos, vagy nem sajnos idén mellfeszesítő műtéten esett át, ami a legtöbbeteknél kiverte … a biztosítékot. Meg kell hagyni hogy kibaszott szép csöcsei voltak Bridegette-nek, aki ettől még MILF maradt, és szerintem esélyes is a listán. Adjuk meg mi képzeletben a 35-ös vonalat a lélektani határnak és fogadjuk el innentől azokat, akik e feletti korban vannak. A képeken a módosítás előtti és utáni állapot látható. Írtam is róla külön cikket. Szegénynek olyan lett a mellbimbója, mint Kyya Chimera szeme kb…

Dana deArmond (40)

Szegény Dana sosem a szépségéről volt híres, akár még a legcsúfabb pornósok közé is beférhetett volna, de mint pornós már sokat letett asz asztalra. Bevállalt az égvilágon mindent és mindenkit. A Boobpedia azt írja eredetik a mellei, de nekem gyanús, hogy most ezen a szőke képen … tutira van benne szilikon. Kurva jól néz ki MILFként a csaj, jól áll neki a kor.

Cherie Deville (41)

Cherie Deville. Ááá imádom a csajszit. Egy szőke bombázó, aki mióta ismerem MILF volt. 34 évesen kezdte egyébként az ipart. Most épp megint szőke azt hiszem, de a barna haj is jól áll neki.

Nina Elle (39)

Nina Elle kicsit a B kategóriában tolja, 2013 óta. Dogfartos jeleneteit láttam szerintem csak, de nem nagyon fogott meg a nő. Közben elég idős lett ahhoz, hogy eljátszhassa az anyukát, a szokásos amcsi jelenetekben. Nevelt fiú, fiú barátja, fiatal neveletlen lány témakörökben.

Alexis Fawx (44)

Alexis gyakran összekeverem Cherie-vel, eléggé egy az alkatuk. Alexis már 44 éves és ha lehet sztereotípiákról beszélni egy Milf esetében, akkor ő mindegyikkel rendelkezik, de pozitív értelemben véve. Nekem egyébként kicsit debella ezzel a fejjel.

Reagan Foxx (49)

Egy közel 50 éves visszafogott hölgy következik. Reagan nem annyira aktív mint az előző barátnői és inkább a leszbi jelenetek uralkodnak a filmográfiájában. De ha épp straight jelenetet forgat, akkor előszeretettel alkalmazzák őt is mint gaz csábítót fiatalabb fiúkkal.

Brandi Love (46)

MMMMhhhhh. Brandi a kedvencem a listáról, de ezt már ezerszer mondtam. Ő is hasonló karakteres csaj mint a többi, de mégis van benne egy kis plusz. Imádom a izmos feszes testét, és hogy egyáltalán nem olyan a mozgása, mint azt a korának kellene lennie. Sokat fitness-ezik a drága, sok ilyen jelenete is van. Egyébként közel jár ő is az 500 hoz. És hát az a PINA kérem szépen !!! Aki itt nem találná meg a csiklót az vak.

Kendra Lust

Kendra a legcsinosabb az összes eddigi csaj közül. Basznivalóak voltak, de kicsit tohonyák is, kivéve talán Brandit, de a feje neki is hát nnna.. Kendra viszont rohadtul tökéletes mellben és arcban is olyan amilyennek lennie kell. Még csak 41, de idősebbnek gondolnánk. Műcsöcsök és sablon punci, de kit érdekel, basznivaló a nő úgy, ahogy van.

Katie Morgan (39)

Tutira ismeritek őt is, nekem tucat USA pornós a csaj, nem tudom minek kellett ide a listára. 12 egy tucat a csaj nekem.

London River

Újra egy tök fiatal csajszi, mentéségére legyen mondva, hogy szegényke kinéz egy tizessel többnek. 34 !!!

Richelle Ryan (34)

Ugyancsak ez a helyzet ezzel a csajjal is, attól, hogy még valaki eljátszik egyszer kétszer egy anyukát nem jogosítja fel arra, hogy Milf legyen !

Sylvia Siage (35)

Bevallom őt sem ismerem, de szerintem csak a töltelék miatt van itt a 35 évével, ráadásul a jelenetei is nagyon photoshop szagúak, hogy egy képzavarral éljek.

India Summer

Az “öreg” India legalább már régóta tolja a szekeret. Meg őt is elég régóta tolják már, de nem bánjuk. Magasan a legtapasztaltabb pornós a csajok között, 1410 jelenettel maga mögött (!!!) Ennyi idő után sem szabatta át a cickóit, maradtak picikék. 2006 óta az iparban már India !!! 2012-ben és két évvel később is megnyerte már ezt a kategóriát.

Sarah Vandella (36)

Sarah-t sem igazán tenném ide, de ha nagyon bele akarjuk erőszakolni, akkor ok. Csak más igazi MILFektől veszi el ő is a helyet.

Szerintem valaki nagy név fogja megkapni a díjat, Mondjuk Bridgette B, vagy Cherie. A tavalyi győztes egyébként Kendra Lust. De egyébként meg hol marad Syren de Mer, Vera Avluv, és Dee Williams ???

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN 2020: MILF performer of the year