Loading

Top 10: Legmagasabb pornós

2020.01.14.Curt

Ha már megnéztük a kicsiket, jöjjenek a nagyok ! Itt már azért nincs olyan nagy kínálat, mint a 160 centi alatti csajoknál volt, de meglepő módon vannak itt is 180 centi, sőt 190 feletti csajok is. Nézzük kikkel lenne ciki dugni, én legalábbis mindannyiójuknál alacsonyabb vagyok.

Előtte nézzük meg a hagyományos film világát is, kis kitekintésnek. Ki ugrik be nektek elsőre mint legmagasabb színésznő Hollywoodból? Uma Thurman talán (183 cm), vagy Brooke Shields (183 cm), esetleg Nicole Kidman (180 cm). De Charlize Theron és Julia Roberts is 1.75 felett van, Bridgette Nielsenről nem is beszélve. Mmmhhh Nicole Kidman és azok a mellek … Nna de nézzük inkább a pornósokat, a végén egy brutális nő lesz, de még ne tekerjetek le, nézzétek végig a listát, vannak benne érdekességek !

1.Milena Devi – 180 cm

Van egy két orosz csaj a listában, de általánosságban nem jellemző, hogy lóbaszó debellák lennének azért a csajok. Milena az egyik kivétel. A csajszi még mindíg aktív, és volt egy kis kitekintése a Legalnál is, ott azért megtették rendesen. Pici cicik hatalmas hosszú lábak.

2.Lina Luxa – 180 cm

A kis Linát jól ismerem, őt is a fentebb említett oldalról. Nna meg abból a legendás jelenetből, ahol Rocco kicsinálta őt is, de inkább saját magát. Két teljes órán at folyamatosan csak seggbe, és a végén már bírná. Ezzel nekem belopta magát a szívembe a csaj. Totál hardcore anyagokért tőle ide kattoljatok.

3.Nicolette Shea – 180 cm

Az eddigi csajok még szépek voltak ehhez a nem tudom mihez. A mellei is szegénynek olyan, mintha oda lenne ragasztva a testére és estére levehetné őket, hogy tudjon hason aludni. Brrrr …

4.Ania Kinski – 180 cm

A lengyel Ania-val is találkozhattatok már, elég jellegzetes a csaj. Én főleg a Hotlegsandfeet oldalról emlékszem a csajra. Elég magas ő is a 180 centijével.

5.Elena Koschka (183 cm)

A kis Elenának épp tegnap jelent meg egy kurva jó jelenete a VogoV oldalon. Én sokkal jobban bírom kifestetlenül a csajt, ég és föld a különbség. Nem gondoltam egyébként, hogy ilyen magas, az látszik a videókon, hogy jó hosszú lábai vannak, de hogy 183 centis legyen ?

6.Angel Long – 183 cm

Fúú ezt a csajt nagyon szerettem annak idején. 2014 környékén hagyta abba az ipart ezért fotó sincs róla annyira sok, most viszont mint rendezőnő tért vissza egy erőteljesen megváltozott leszbis vörös designnal az Evilangelhez. Szerettem, mert nem ment el a lóbaszós vonalra, (mármint nem szó szerint, ezt egy pornó blogon le kell írni), hanem megmaradt arányosan midene. Már akkoriban is furálltam, hogy mindenkinél magasabb volt sokszor a fasziknál is.

7.Rocky Emerson – 190 cm

Basszus, ez férfiban is durva, nem pedig nőben. Emlékszem a csajra tavalyról, mert az egyik Hookup Hotshotban szerepelt és megcsinálta az első análját Bryan Gozzling ceruza vastagságú farkával. Ott még rá is dobtak egy 20 centis magas sarkúval a dologra, szóval megvolt az összhatás. Szeretem a különlegesen nagy lábú csajokat is, az ő 44-ese azért eléggé vad.

8.Ava Koxx – 190 cm

Egésen biztos, hogy nem találkoztatok az igazi brutális debella megtestesítőjével. Szegénynek a feje is olyan, amitől kiszaladnék a világból, ha meglátnám. Egyébként rájöttem így a legcsúfabb pornós poszt és a mostani írása közben, hogy én rettenet mennyire irtózom a nagyfejű nőktől, ott is volt egy pár, szegény, aki esténként zabot eszik és kint alszik az istállóban szegény olyan lófeje van. Inkább legyen bandzsa, vagy elálló fülű, de ne debella lófejű !!! Tisztára mint egy férfi bazdmeg. No comment ehhez :

9. Mikayla Miles – 192 cm

Igazán eddig tartott a tulajdonképpeni pornós felsorolás, de belevettem még két nőt, akik inkább csak fétisben tevékenykednek. Mikayla területe a fétis azon belül is a foot-fetishben van otthon ugyanis elképesztő nagy lába a van a csajnak ( azt hiszem 49-es) és mellette azért elég magas ő is. Az előző szörnyhöz képest sokkal, de sokkal jobban alá vetném magam a kezelésének, mert nincs az az ijesztő arca. (Habár azért ahogy öregszik lehet olyanná válik ő is.)

10.Stephanie Towers – 199 cm

Próbáltam megkeresni a legnagyobb nőt, akinek köze van kicsit is a szexiparhoz és őt találtam a 199 centijével. És igen, megvan ám neki is a kellő rajongótábora, ugyanis ha hiszitek ha nem vannak olyan faszik, akik arra gerjednek, ha felemelik őket. Lift and Carry a fétis neve és általában a kisebb faszik a szenvedő alanyok. Hát ez a nő úgy dobálja a faszikat ahogy csak akarja.

2 People voted this article. 1 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top 10: Legmagasabb pornós