in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... KakiKaki

Vicky Love bukkake (104 adag sperma lenyelése)

Már tavaly elkezdtem dícsérni a magyar pornós csajunkat Vicky Love-ot, amiért megtette ezt a remek lépést és bevállalta a legjobb és legmenőbb bukkake oldal felhívását és visszatért hozzájuk. Fura egy ilyen egy beállásos jelenetről kritikát írni, de én nagyon szeretem ezt is, próbáljuk meg! Aki nem ismerné a Premimbukkake oldalt, kukkantson el a demo oldalukra és meg fogja látni milyen atomjó minőségi cuccal van dolga. A spanyol Torbe féle oldalból nőtte ki magát Európa és talán az egész világ legjobb ilyen témájú extrém oldala.

Vicky egyékébként azóta forgatott még ott, olyan nagy sikere volt, ha érdekel titeket megnézzük majd azt is. A bukkake sajátossága hogy kurvára bárki szerepelhet benne, csak a farka látszik, meg az ahogy a csaj szájába lövi a gecit. Pici szopás után Vicky is rátér a gecik fogadására. A menet a következő, letérdel, egy csajszi hátulról segíti a kicsurranó spermákat összefogni és belerakni a szájába, és a biztonság kedvéért még egy üvegtál is van előtte. Olyan hirtelen robbanak az első adagok a szájába, hogy alig tudja kinyitni a száját.

Visszaköpi a tálba, majd onnan kell meginnia az első 11 adagot. Aztán kb ilyen időszakonként lesz tele annyira a szája, hogy le kell nyelnie. Egy szemrebbenés és undor nélkül teszi minden alkalommal ezt meg, elképesztő a csaj. Pedig aztán kap dagit, kisfarkút, szőröset, még kisebb farkút és még dagibbat is. Hihetetlen, ahogy a tökéletesre sminkelt arca amortizálódik a geciktől. És igen 45 percen át nem látunk mást, csak azt ahogy jönnek és jönnek egész pontosan 104-en és a szájába élveznek. Lehet sokaknak ez már sok, de engem felizgat, ahogy egy ilyen jó csajt ilyen szinten leamortizálnak és meggyaláznak, hogy csak arra kell, hogy megigya a gecit.

Azért a legvégén már kibírja röhögés nélkül mikor a 100. spanyol 100 kilós tag áll oda és engedi a szájába a 10 napja összegyűjtött spermáját. Gáz a dolog, de mégis izgató. Nem tudom mi megalázóbb, ez, vagy egy pisis jelenet, vagy egy gangbang, ahol széjjel kúrják minden lyukát. Szerintem ez a legbrutálisabb, amit egy nő bevállalhat. Pont ez a jó benne nem?

Itt letölthető HDban, itt pedig meg tudjátok nézni online.

Comments

Leave a Reply
 1. Szerintem az arca nem amortizálódott le.
  Megalázónak biztos megalázó a nőnek, vagy nemtudom. Pénzt kap érte, hogy mennyit azt nem tudom, azt se hogy más jelenetekhez képest mennyit.
  Keménynek ez is kemény, de más.
  Más, mint amikor szétszopassák 10 féle pózban úgy hogy taknya nyála egybefolyik a csajnak, alig kap levegőt, az orrából is a nyál dől, elhányja magát de akkor is húzzák rá tövig a faszra, ha nincs fasz a szájában akkor meg biztos-ami biztos felpofozzák.
  Más, mint amikor hosszan kúrja 2 farok a segglyukát.
  Más, mint amikor 2-en seggbekúrják, egy meg még punciba, ja és a szája se üres.
  Más, mint amikor ököllel a seggében vannak majdnem könyékig.
  …………
  Ezekhez képest ez a jelenetet, lehet hogy megalázó, de itt a nőnek jóformán „csak” tűrnie kell, és nyelni.

 2. Nemtudom a tisztelt szerkesztő ránéz-e néha a kommentekhez. Mivel nincs amolyan fórumféle, ahol kötetlenül lehetne beszélgetni, ezért megint ide írok.
  Ismeritek Natali Rideget, avagy Rideg Natáliát? Magyar sminkes, pornósokat szokott sminkelni, 40-es MILF. Instagramon, twitteren és Onlyfans-on is nyomul, persze, persze csak az utóbbin vannak felnőtteknek szóló képei, hisz ott megengedett, és persze fizetős. Érdemes lenne ránéznetek, aztán egy válogatást csinálni róla. Nemtudom interjúra hajlandó lenne-e. Azért láthatott pár forgatást, asszem Roccoval is szokott dolgozni.

 3. Persze, hogy olvasom. A sminkes csajszi jó ötlet, nem ismertem, de utána járok a dolognak majd.
  A bukkake jelenettel kapcsolatban lehet igazad, de ami itt különbözik az az, hogy míg egy sima pornó jelenetben azért viszonylag kulturált, sokszor izmos, a csajok számára vonzó faszikkal kúrnak, addig itt farok és alsótest alapján azért a 100ban benne van aztán minden. Szerintem sokszor ezért nem is néz a szemébe annak, aki épp a szájába élvez, mert attól hányná el magát, hogy basszus, de gáz faszi és épp most élvez a számba. Sokan megtették ezt akár itt a Premiumbukkake oldalon is és mindíg öklendezés lett a vége. Tehát ilyen szempontból tényleg csak tűrni kell és fájdalommal sem jár, de megalázóbb mint szerintem bármi, amiket említettél.

 4. Kösz!
  Most találtam egy olyan posztot, a legelsőt, a címe Mi ez az egész: Itt írod kommentben, hogy Ha bármi javaslatotok, öltetetek, kritkátok van ide írhatjátok bátran.
  Nézd meg amit Ryan Conner orrműtétjéről írtam kommentben.
  A régi oldalon az jó volt, hogy a kommenteket vissza lehetett nézni, itt meg csak az utolsó ötöt látom a jobb oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…