Loading
Extrém   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Vicky Love bukkake (104 adag sperma lenyelése)

2020.01.02.Curt

Már tavaly elkezdtem dícsérni a magyar pornós csajunkat Vicky Love-ot, amiért megtette ezt a remek lépést és bevállalta a legjobb és legmenőbb bukkake oldal felhívását és visszatért hozzájuk. Fura egy ilyen egy beállásos jelenetről kritikát írni, de én nagyon szeretem ezt is, próbáljuk meg! Aki nem ismerné a Premimbukkake oldalt, kukkantson el a demo oldalukra és meg fogja látni milyen atomjó minőségi cuccal van dolga. A spanyol Torbe féle oldalból nőtte ki magát Európa és talán az egész világ legjobb ilyen témájú extrém oldala.

Vicky egyékébként azóta forgatott még ott, olyan nagy sikere volt, ha érdekel titeket megnézzük majd azt is. A bukkake sajátossága hogy kurvára bárki szerepelhet benne, csak a farka látszik, meg az ahogy a csaj szájába lövi a gecit. Pici szopás után Vicky is rátér a gecik fogadására. A menet a következő, letérdel, egy csajszi hátulról segíti a kicsurranó spermákat összefogni és belerakni a szájába, és a biztonság kedvéért még egy üvegtál is van előtte. Olyan hirtelen robbanak az első adagok a szájába, hogy alig tudja kinyitni a száját.

Visszaköpi a tálba, majd onnan kell meginnia az első 11 adagot. Aztán kb ilyen időszakonként lesz tele annyira a szája, hogy le kell nyelnie. Egy szemrebbenés és undor nélkül teszi minden alkalommal ezt meg, elképesztő a csaj. Pedig aztán kap dagit, kisfarkút, szőröset, még kisebb farkút és még dagibbat is. Hihetetlen, ahogy a tökéletesre sminkelt arca amortizálódik a geciktől. És igen 45 percen át nem látunk mást, csak azt ahogy jönnek és jönnek egész pontosan 104-en és a szájába élveznek. Lehet sokaknak ez már sok, de engem felizgat, ahogy egy ilyen jó csajt ilyen szinten leamortizálnak és meggyaláznak, hogy csak arra kell, hogy megigya a gecit.

Azért a legvégén már kibírja röhögés nélkül mikor a 100. spanyol 100 kilós tag áll oda és engedi a szájába a 10 napja összegyűjtött spermáját. Gáz a dolog, de mégis izgató. Nem tudom mi megalázóbb, ez, vagy egy pisis jelenet, vagy egy gangbang, ahol széjjel kúrják minden lyukát. Szerintem ez a legbrutálisabb, amit egy nő bevállalhat. Pont ez a jó benne nem?

Itt letölthető HDban, itt pedig meg tudjátok nézni online.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Vicky Love bukkake (104 adag sperma lenyelése)