Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Blacked: Emily Willis & Tiffany Tatum

2020.01.02.Curt

Tiffany egyetlen jelenetét sem fogom kihagyni és Emily-t is eléggé szeretjük, szóval a közös kettősük elég kihagyhatatlannal tűnik, az meg sorry, hogy már megint feka farkakkal kell küzdeniük, ez a trend, ide mennek a leges legjobb puncik, és minőségileg azért egy Blacked jelenet eléggé odabasz még mindíg. Reménykedjünk, hogy elég szuri és szer van a srácokban, ahhoz, hogy két ilyen bombacsaj mellett ne kókadjanak le. Én drukkolok nekik. Egyébként kb 10-20 tag van, akit szinte mindenhol látni közülük, szerintem a két itteni szereplő is tolja itt Európában is, főleg a predator hajú fekete fekete srácot látom sokat.

Sztori szinten most se számítsunk egy Jackie Brown-ra, Emily unja a napozást a barátnőjével és inkább követi a két fekát és hazánk üdvöskéjét, Tiffanyt a dombok mögé, ahol épp szopja őket. Majd eljátszák, hogy jön valaki, és gyorsan vágás – már a házban (villában) vannak. Ahol a csajok egy állat átlátszó függő akármiben fekszenek ahol a puncijuk pont oda kerül ahová kell. Kipróbálnák egy ilyet !

Majd oldalról szopják a farkakat szerintem túl sokáig, legalább akkor 69 lenne, de csak simán odatérdelnek melléjük. Tiffany egyébként ügyesebb, szépen mélyre tolva szopja, bő nyállal a farkakat. Majd doggyban kell szenvedniük, de sajnos nem úgy ahogy kéne – az élvezettől – gondban van a Tiffany-t kúró srác a görbe farkával és nagyon nehezen találják meg az ütemet. Cserélnek is gyorsan párt és ott talán egy kicsit elkapja a csaj, de csak másodpercekre megy a dolog szép intenzíven.

A felégüggolós póz pld. egyáltalán nem működik ilyen félig merev brével, rossz látni ahogy kiugrik. Jajjj. Majd párcsere és végre hallgatnak rám; jöhet a 69es póz. Majd egy beleülős szemből, de itt már elvesztettem az érdeklődésemet, mert látom a csajokon, hogy csak megjátsszák az egészet, csak ne jöjjön a szemből felvétel, ami szinte minden Black cuccban benne van.

De jön. A csajok szemből élveznek és olyan fejeket vágnak, mintha a köldöküket feszítené a kőkemény fasz. A geci adagok legalább valamire valók, de a jelenet egy jól elpuskázott lehetőség. Mindkét csaj baszták már meg ennél tízszer keményebben is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Blacked: Emily Willis & Tiffany Tatum