Loading

AVN 2020: Legjobb új tehetség (USA)

2019.12.31.Curt

Best new starlet a kategória neve, nem tudom másképpen fordítani,igenis tehetség kell ahhoz is, hogy már valaki felkerülhessen ide a listára is. Elég szubjektív lesz a válogatásom, szerintem nem nehéz kitalálnotok az alábbi listában, hogy ki az abszolút favoritom. 15új csajszi Amerikából, először, aztán megnézzük az európai listát is. Nektek ki a kedvencetek a listáról? Eliza Ibarra miért nincs a jelöltek között ?

Vanna Bardot
Gabbie Carter
Kiara Cole
Keira Croft
Gianna Dior
Autumn Falls
Athena Faris
Aria Lee
Lacy Lennon
Lexi Lore
Izzy Lush
Paige Owens 
Danni Rivers
Vina Sky
Naomi Swann

1.Vanna Bardot

Nem rossz kezdés a 20 éves denveri kis vöröske. Talán láttam valamiben idén, de nem maradt meg nagyon az emlékezetemben. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy elég szép a puncija.

2.Gabbie Carter

Nem úgy mint a csodás mellű Gabi, aki nálam az év és a lista abszolút sztárja lett. Nem vagyok egy mell rajongó, de ami ennek a csajnak van, az valami elképesztő. Tudom sokan nem szeretitek a nagy mellbimbó udvart, de én speciel imádom, főleg, amikor egy ilyen fiatal csajnak van ekkora, az szerintem világ szenzáció. És igen. Nem menekült a picike kis fenéklyuka sem, de szerintem a jövő év neki is az análról és DPről fog szólni, istenien baszható a csaj. Meg kell nyernie ! Egy hétköznapi csaj isteni adottságokkal.

3.Kiara Cole

Tipikus kis vékony és szőke csajszi a kínálatban Kiara, aki még csak 20 éves, de már 120 jelenet felett jár. És pont azokra a jelenetekre használták, amire egy vékonyka 20 éves pici csajszit használni kell.


4.Keira Croft

A 24 éves Keira még 100 alatti jelenetnél tart, de elég erőteljesen bekezdett a hardcore fronton, azonnali anál és DP kőkeményen és így lett a kissé ducika ATK-n pózolós csajból egy igazi ribanc. Bírom nagyon.


5. Gianna Dior

A kis tini Gianna-nak is aktív éve volt, láttam sokat én is. Nem rossz csajszi, szerintem sokatok kedvence lehet.

6. Autumn Falls

Gabi mellett egyértelműen mellbedobással került az élmezőnybe Autumn is, aki ha lehet még Gabiénál is nagyobb eredeti cickókkal rendelkezik. Nagymell funok biztos őt hozzák ki győztesnek és meg kell hagyni van is mire büszkének lennie a csajnak ! Szőrös pina, cuki arc, szexi mosoly …

7.Athena Faris

Athena már két éve az iparban van. Biztosan láttátok már valahol, elég karakteres az arca. Nekem nem az esetem, habár a picike cicijében lévő piercing egész jó.

8.Aria Lee

A 19 éves Aria-val az „ázsiai, de csak félig az”, vonalat is kipipálhatjuk. Nem nagyon emlékszem a csajra idénről és sehonnan sem.

9. Lacy Lennon

A vörös Lacyt is leginkább a nagy interracial stúdiók jeleneteiben láthattátok idén, Blacked és Blackedraw, amiben szerepelt főleg nálam. Beleélés szempontjából azért van még mit tanulnia, nézzétek a képeket, mintha oda photoshoppolták volna az arcát mindre!

10. Lexi Lore

Lexi már 2 éve az iparban van, de idén aztán bevállalt elég sok mindent, van olyan jelenete az Iafd-n, ami mellett szinte az összes rövidítés megvan (Anal Facial DP Bald Swallow A2M Creampie IR). Szóval elég bevállalós a szőke tini.

11. Izzy Lush

Izzy kemény csajszi lehet, ugyanis a kolumbiai Caliban született. Aki látta a Narcos c. sorozatot, tudja miről beszélek. Habár már amerikainak van feltüntetve a csajszi. Cuki szerény stílus picike mellek és neki is a nagy anál oldalak hozták meg az igazi sikert idén; Tushy és társai.

12.Paige Owens

A 22 éves Paige-re csak a Tushy és Tushyraw jelenetei miatt ugranak be képek, de szerintem nem is láttam a jelenetét, nagyon nem a stílusom a csajszi.

13.Dani Rivers

A 27 éves nevadai Dani Riverstől is csak a Blacked jelenet jutott nekem, de ti talán jobban ismeritek a kis vörös csajszit.

14. Vina Sky

A vietnámi származású csaj idén a Trueanalnál is tiszteletét tette, máshol én nem igazán futottam össze vele. 152 centijével egyébként simán befért volna a legalacsonyabb pornósokról készített posztomba is.


15. Naomi Swann

Szegény Naomi is azok közé a pornós csajok közé tartozik, akinek törölte az Instagram az oldalát. Neki 125 ezer feliratkozónál történt az eset, de itt az új oldala. Szerintem a VogoV-s jelenetére emlékszem szinte csak, de arról írtam itt az új blogon is már. Az valami atomira jó volt a kis 20 éves tininek.

1 People voted this article. 0 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN 2020: Legjobb új tehetség (USA)